Galatasaray Arda Güler’i kadrosuna katıyor! Fenerbahçe taraftarı şaşkın, Süper Lig’de bomba iddia

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan genç yıldız Arda Güler’in Süper Lig’e geri döneceği konuşuluyor. Arda’nın döneceği takımın eski takımı Fenerbahçe olmadığı ve yıldız ismin Galatasaray’ın kadrosuna dahil olacağı iddia ediliyor.

Galatasaray Arda Güler’i kadrosuna katıyor! Fenerbahçe taraftarı şaşkın, Süper Lig’de bomba iddia

Genç futbolcu Arda Güler, yaz döneminde Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olmuştu. Genç yaşındaki yeteneğiyle dünya devlerinin dikkatini üzerine çeken ve Real Madrid forması giymeyi başaran Arda Güler’in Süper Lig’e geri döneceği iddiası spor manşetlerine bomba gibi düştü. Arda’nın Galatasaray’a kiralık geleceği iddiası Fenerbahçe taraftarlarını şoke etti.

REAL MADRID’E TRANSFER OLMUŞTU

Yetenekli futbolcu Arda Güler, genç yaşındaki başarılı performansıyla dünya devlerini peşine takmıştı. Fenerbahçe’de forma giyen ve gösterdiği müthiş performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler’e talip olan İspanyol ekibi Real Madrid, transfer sürecinde mutlu sona ulaşmış ve Arda Güler’i kadrosuna katmıştı. Real Madrid ve Fenerbahçe, 20 milyon Euro bonservis+10 milyon Euro bonus+bir sonraki satıştan yüzde 20 pay karşılığında transfer anlaşmasına varmıştı.

galatasaray-arda-guler-i-kadrosuna-katiyor-fenerbahce-taraftari-saskin-super-lig-de-bomba-iddia.jpg

SAKATLIKLAR PEŞİNİ BİR TÜRLÜ BIRAKMADI

Yaz döneminde Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Arda Güler’in peşini sakatlıklar bir türlü bırakmadı. Peş peşe talihsiz sakatlıklar yaşayan genç yıldız yeni takımında istediği süreyi bir türlü bulamadı. Yaşadığı sakatlıklar sonrası Real Madrid’de fazla forma şansı bulamayan Güler’in Süper Lig’e geri döneceği iddiası spor manşetlerine bomba gibi düştü. İddiaya göre Arda Güler, eski takımı Fenerbahçe’ye değil ezeli rakip Galatasaray’a geliyor. Öte yandan Milan’ın da Arda Güler için devreye girdiği iddialar arasında. Milan’ın Güler’i 2 sezon kiralamak için girişimlerde bulunduğu öne sürüldü. Genç yıldız için Dortmund, Borussia, Mallorca, Sevilla ve Las Palmas gibi takımların da devrede olduğu belirtiliyor.