Galatasaray SK paylaştı Hasan Arat çıldırdı: Bunu hemen silin!

Spor manşetlerine oturan dev derbi maçının ardından gözler Süper Lig puan durumuna çevrilirken deplasmandan galibiyetle ayrılan Galatasaray’dan Beşiktaşlıları kızdıran bir paylaşım geldi. Galatasaray’ın paylaşımı büyük tepki topladı.

Galatasaray SK paylaştı Hasan Arat çıldırdı: Bunu hemen silin!

Süper Lig’in 28. Haftasında Tüpraş Stadyumu’nda oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin kazananı Galatasaray oldu. Futbolseverlerin büyük bir heyecanla takip ettiği derbi maçında kazanan taraf sarı kırmızılı ekip oldu. Galatasaray’ın 1-0’lık skorla aldığı galibiyetin ardından sarı kırmızılıların sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım Beşiktaşlıları çok kızdırdı. Galatasaray SK’nın paylaşımını gören Beşiktaş Başkanı Hasar Arat ise bu paylaşıma sert çıktı.

GALATASARAY’DAN DERBİ SONU OLAY PAYLAŞIM

Şampiyonluk yarışının giderek kızıştığı Süper Lig’de bu akşam Beşiktaş, sahasında rakibi Galatasaray’ı konuk etti. Futbolseverleri ekrana kilitleyen derbi maçında kazanan Galatasaray oldu. Beşiktaşlı futbolcu Musrati’nin dakika 2’de kendi kalesine attığı golle skor 1-0 olurken maçta başka gol olmadı ve sarı kırmızılı ekip 1-0’lık skorla hem galibiyeti hem de 3 puanı aldı. Galatasaray’dan maç sonu olay bir paylaşım geldi. Maçın önüne geçen bu paylaşımda sarı lacivert salıncaklı bir Kartal paylaşımı yapıldı. Galatasaray’ın sosyal medya hesabından yapılan bu paylaşım Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ı da kızdırdı.

galatasaray-sk-paylasti-hasan-arat-cildirdi-bunu-hemen-silin.jpg

HASAN ARAT: SİLİN BUNU

Galatasaray’ın sosyal medya hesabından yapılan maç sonu göndermeli paylaşıma tepki gösteren Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, ‘Bu rezalet nedir? Sabrımızı zorlamayın. Bedelini ağır ödersiniz. Silin bunu.’ diyerek yapılan paylaşıma tepki gösterdi. Tartışma yaratan bu paylaşıma Beşiktaşlı taraftarlardan da büyük tepkiler geldi. Sosyal medyanın gündemine oturan görselle ilgili çok sayıda Beşiktaş taraftarı tepkisini dile getiren yorumlarda bulundu.