Galatasaray'da deprem! Icardi'den şok hamle: Sözleşme feshi için ihtarname gönderdi

Galatasaray'da Mauro Icardi şoku gündeme bomba gibi düştü. Son olarak Çaykur Rizespor maçında gol atan Yıldız futbolcu sarı kırmızılı kulübe alacakları için ihtarname çekti.

Galatasaray'da deprem! Icardi'den şok hamle: Sözleşme feshi için ihtarname gönderdi

Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi, Performansı ile adından söz ettirdiği kadar aile yaşantısı ve son dönemlerde yaşanan olaylarla gündemden düşmüyor. Son olarak Trendyol Süper Lig'de Çaykur Rizespor maçında bir gol kaydeden Yıldız futbolcu ile ilgili herkesi şoke eden bir detay ortaya çıktı.

GALATASARAY’A İHTARNAME ÇEKTİ

Son dakika haberine göre Galatasaray'da Icardi ile ilgili oldukça sıkıntılı bir süreç yaşandı. Arjantinli futbolcu, Yaklaşık 5 milyon euro tutarında olan alacaklarını tahsil etmek için sarı kırmızılı takıma ihtarname çekti. 3 gün öncesine kadar kulübe gönderdiği ihtarnamenin sonuçlanmasını bekleyen futbolcunun parası yapılan bir protokolle taksitlendirildi.

ÜLKESİ ARJANTİN'E GİTMİŞTİ

Galatasaray'ın Yıldızı Icardi 2. Sezonun başlamasıyla beraber Ülkesi arjantin'e gitmiş ve futbolcunun sakat olduğu açıklanmıştı. Ancak Özellikle sosyal medyada bu iddiaların yalan olduğu ve futbolcunun maddi anlamda alacaklarını alamadığı gerekçesiyle ülkesine döndüğü öne sürülmüştü. Sarı kırmızılı takım ise Icardi’nin gerçekten sakat olduğunu açıklamıştı. Üstelik yapılan açıklamalarda Galatasaray'ın sıkıntılı sürecinde futbolcunun iğne ile sahaya çıktığı da belirtilmişti.

SÖZLEŞME FESHİ İLE TEHDİT ETTİ

Ancak son dönemlerde sarı kırmızılı futbolcunun maddi anlamda ciddi bir sıkıntı yaşadığı da Gelen iddialar arasında yer alıyor. Yıldız futbolcunun, geçen yılın alacakları da dahil olmak üzere Şubat ayı ortalarında 5 milyon Euro'yu Aşan Bir para beklentisi içinde olduğu ve bu sebeple de takıma İhtar çektiği ortaya çıktı.

Galatasaray'dan istediğini alamayan Icardi’nin, Sarı kırmızılı takıma 5 Mart tarihine kadar süre verdiği ve parayı ödememeleri halinde sözleşmeyi feshetmekle tehdit ettiği belirtildi. Son güne kadar bekleyen Galatasaray futbolcuyu ikna etti ve faizi ile birlikte parayı taksitlendirdi.

Taraflar arasında 6 Mart tarihinde bir protokol imzalandığı ve Arjantinli futbolcunun hem antrenmanlara hem de son olarak Çaykur Rizespor karşılaşmasına çıktığı belirtildi.