Icardi’nin kendi kalesine attığı gol sosyal medyanın gündeminde

Trendyol Süper Lig’in 30. Hafta maçları devam ediyor. Bugün Kasımpaşa’nın sahasına konuk olan Galatasaray’da talihsiz anlar yaşandı. Galatasaray’ın yıldız golcüsü Icardi’nin yaşadığı talihsizlik sosyal medyada gündem oldu.

Icardi’nin kendi kalesine attığı gol sosyal medyanın gündeminde

Galatasaray’ds forma giyen Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi,’nin Kasımpaşa maçında yaşadığı talihsizlik spor manşetlerinin gündemine yerleşti. Galatasaray’ın 1-o öne geçtiği dakikalarda yaşanan talihsiz anlarda Icardi’ye çarpan top Galatasaray’ın kalesiyle buluştu ve skor 1-1’e geldi. Kısa sürede gündem olan bu pozisyon sponrası sosyal medyada ‘Icardi’ etiketi ile çok sayıda yorum yapıldı. Galatasaraylı taraftarlar bu talihsiz an sonrası büyük üzüntü yaşarken ilk yarı 1-1 sona erdi.

ICARDI KENDİ KALESİNE GOL ATTI

Galatasaray’ın deplasmanda rakibi Kasımpaşa ile oynadığı maç yüksek tempolu geçiyor. Galatasaray’ın öne geçtiği dakikalarda Icardi’nin yaşadığı talihsizlik Kasımpaşa’yı eşitliğe taşıdı. Galatasaray, dakika 28’de Mertens’in golüyle mücadelede 1-0 öne geçmişti. Bu gol sonrası Icardi’ye çarpan top Galatasaray’ın ağlarıyla buluştu ve Kasımpaşa 1-1’lik eşitliği yakaladı.

icardi-nin-kendi-kalesine-attigi-gol-sosyal-medyanin-gundeminde.jpg

ICARDI’YE ÇARPAN TOP GOL OLDU

Maçın ilk yarısında Galatasaray’da talihsiz anlar yaşandı. Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi’ye çarpan topun Galatasaray kalesiyle buluştuğu anlar sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Dakika 35’te Aytaç’ın kullandığı köşe vuruşunda çıkan Omeruo’nun kafayı vuruşuyla Icardi’ye çarpan top ağlarla buluştu ve Kasımpaşa 1-1’lik beraberliği yakaladı. Maçın ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

icardi-nin-kendi-kalesine-attigi-gol-sosyal-medyanin-gundeminde-001.jpg

KASIMPAŞA İLK 11’LER

Andreas, Yasin, Porozo, Omerou, Winck, Gökhan Gül, Aytaç, Hajradinovic, Fall, Ben Ouanes, uno.

GALATASARAY İLK 11’LER

Muslera, aan Ayhan, Nelsson, Berkan, Köhn, Torreira, Kerem Demirbay, Barış Alper, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi.