Icardi saçını pembeye boyattı! Yeni imajını paylaştı

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi’nin yeni imajı gündem oldu. Saç tarzıyla dikkatleri üzerine çeken yıldız golcü sosyal medyadan yeni imajını paylaştı. Saç rengini değiştiren Icardi, saçını bu kez de pembeye boyattı.

Icardi saçını pembeye boyattı! Yeni imajını paylaştı

Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi, Galatasaray’da forma giyiyor. Takımına sunduğu katkılar ve golleriyle sarı kırmızılı taraftarların gözdesi olan Mauro Icardi’nin saç imajı da birçok taraftarın beğenisini kazanmış ve çok sayıda kişi Icardi’nin saç rengine boyatmıştı. Daha önce saçını sarıya boyatan yıldız futbolcu bu kez da saçını pembeye boyattı. Icardi’nin yeni saç stili kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. İşte Icardi’nin yeni imajı…

SAÇ STİLİYLE GÜNDEMDE

Galatasaray’da forma giyen Arjantinli yıldız futbolcu Mauro Icardi’nin yeni saç stili spor manşetlerinde ve sosyal medyada geniş yer buldu. Daha önce saçını sarıya boyatan ve uzun bir süre sarı saç rengini kullanan Icardi’nin yeni saç rengi pembe oldu. Bu kez pembe rengini tercih eden Icardi, sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla yeni saçıyla poz verdi.

icardi-sacini-pembeye-boyatti-yeni-imajini-paylasti.jpg

icardi-sacini-pembeye-boyatti-yeni-imajini-paylasti-001.jpg

BEĞENEN DE VAR BEĞENMEYEN DE

Icardi’nin sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaştığı fotoğraflarda yeni saç stiliyle verdiği pozlar kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturdu. Saçını pembeye boyatan Icardi’nin yeni saçını beğenen de oldu saç rengini yakıştırmayan da. Yorum üstüne yorum yağan pembe saç renginin bir akım haline gelip gelmeyeceği ise merak ediliyor. Daha önce Icardi’nin saçını sarıya boyatmasıyla sarı saç rengi adeta bir akım haline gelmiş ve çok sayıda kişi saçını Icardi gibi sarıya boyatmıştı.