Kerem Aktürkoğlu’na trafikte şok sözler! Karagümrük maçı sonrası yaşananlar kamerada

Dün akşam oynanan Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final müsabakasında Galatasaray, RAMS Park’ta rakibi Karagümrük’ü konuk etti. Karşılaşmada galibiyet konuk ekip Fatih Karagümrük’ün oldu. Galatasaray, Türkiye Kupası’ndan elendi.

Kerem Aktürkoğlu’na trafikte şok sözler! Karagümrük maçı sonrası yaşananlar kamerada

Galatasaray’ın Ziraat Türkiye Kupası’na veda ettiği maçın ardından yaşanan bir olay gündem oldu. Galatasaray’ın genç oyuncusu Kerem Aktürkoğlu’nun trafikte yaşadığı tartışma cep telefonu kameralarına yansıdı. Maçın ardından evine doğru giderken trafikte bir tartışma yaşadığı öğrenilen Aktürkoğlu ile tartıştığı kişi arasındaki diyaloglar da görüntüler de yer aldı. Milli oyuncunun tartıştığı kişinin kendisine ‘Sen Milli Takım oyuncususun’ diye bağırdığı görülüyor. Sosyal medyada da geniş yer bulan bu tartışmanın maçla bir ilgisinin olmadığı öğrenildi.

TRAFİKTE SİNİRLER GERİLDİ

Dün akşam oynanan Galatasaray-Fatih Karagümrük maçında galibiyet 2-0’lık skorla Fatih Karagümrük’ün oldu ve Karagümrük, yarı finale adını yazdırdı. Galatasaray ise sahasındaki mağlubiyet sonrası Ziraat Türkiye Kupası’ndan elendi. Maçın ardından Galatasaray’ın Milli yıldızı Kerem Aktürkoğlu’nun trafikte bir vatandaşla yaşadığı tartışma gündem oldu. Maç sonrası evine giderken trafikte bir tartışma yaşayan Aktürkoğlu’nun o anları bir cep telefonu kamerasına an be an yansıdı. Trafikte sinirlerin gerildiği anlarda tarafların karşılıklı sözlü olarak atıştığı görüldü.

kerem-akturkoglu-na-trafikte-sok-sozler-karagumruk-maci-sonrasi-yasananlar-kamerada.jpg

‘SEN MİLLİ TAKIM OYUNCUSUSUN’

Maç sonrası stadyumdan ayrılan ve evinin yolunu tutan başarılı futbolcu Kerem Aktürkoğlu, kendisini trafikte bir tartışmanın içinde buldu. Tartışma anında genç futbolcunun aracından indiği görülürken taraflar arasında anlık olarak tansiyonun yükseldiği de kameraya yansıdı. Kerem Aktürkoğlu ile tartışan vatandaşın ‘Sen Milli Takım oyuncususun’ dediği duyulurken Aktürkoğlu’nun da ‘Öyleyim, öyleyim’ diye yanıt verdiği duyuluyor. Tartışmanın sebebi bilinmezken bu olayın maçla bir ilgisinin olmadığı öğrenildi.