Okan Buruk maç sonu çok iddialı konuştu: Hedefimiz 5. yıldız olacak

Süper Lig’de haftanın açılış maçı Galatasaray-Rizespor arasında oynandı. Dün akşam ekrana gelen karşılaşmada farklı skorla rakibini mağlup eden Galatasaray’ın deneyimli teknik direktörü Okan Buruk’tan maç sonu önemli açıklamalar geldi.

Okan Buruk maç sonu çok iddialı konuştu: Hedefimiz 5. yıldız olacak

Dün akşamki maçın ardından basın mensuplarına konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bu maçın önemine vurgu yaptı ve her haftanın daha zor geçeceğini belirtti. Galatasaray’ın hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu vurgulayan Buruk, ‘Türkiye’nin en çok şampiyon olan takımıyız’ dedi. Galatasaray’ın birçok şeyde ilki başardığını söyleyen Buruk, ‘Öncelikli hedefimiz 24. şampiyonluk. Sonraki hedefimiz 25. şampiyonluk ve 5. yıldız olacak.’ İfadelerine yer verdi.

GALATASARAY FARK ATTI

Trendyol Süper Lig’in 29. Haftasında ilk maç dün akşam RAMS Park’ta Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasında oynandı. Maçta Galatasaray 6-2’lik skorla 3 puanı hanesine yazdırırken karşılaşmada goller ise Galatasaray’da dakika 9’da Köhn, dakika 31’de Torreira, dakika 40-45 ve 64’te Kerem Demirbay’dan dakika 85’te ise Icardi’den geldi. Çaykur Rizespor’da dakika 38’de Hojer Nielsen, dakika 61’de ise Olawoyin’den gol sesi çıktı. Maçta skor 6-2 Galatasaray’ın üstünlüğüyle tamamlandı.

okan-buruk-mac-sonu-cok-iddiali-konustu-hedefimiz-5-yildiz-olacak.jpg

OKAN BURUK: ÖNCELİKLİ HEDEFİMİZ 24. ŞAMPİYONLUK

Dün akşamki maçın ardından basın açıklaması yapan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, hedeflerinin bütün maçları kazanmak olduğunu söyledi. Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Galatasaray’ın deneyimli hocası Buruk, ‘Yolumuz belli şampiyonluk yolu. Her maçı kazanmak zorundayız. Kazandıkça rekor geliyor. Rekor kırmak için değil kazanmak için çalışıyoruz. Hedefimiz bütün maçları kazanmak. Galatasaray’ın başka hedefi olamaz. Galatasaray’ın hedefi her zaman şampiyonluk. Türkiye’nin en çok şampiyon olan takımıyız. En çok yıldızı olan takımız. Avrupa’da kupa kazanan takımız. En çok kupası olan takımız. Birçok şeyde ilki başardık. Öncelikli hedefimiz 24. şampiyonluk. Sonraki hedefimiz 25. şampiyonluk ve 5. yıldız olacak.’ dedi.