Okan Buruk’un maç sonu açıklamasında Fenerbahçe detayı

Süper Lig’in yeni haftasında oynanan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin kazananı Galatasaray oldu. Derbiden galibiyetle ayrılan sarı kırmızılı ekibin deneyimli teknik direktörü Okan Buruk’tan maç sonu açıklamalar geldi.

Okan Buruk’un maç sonu açıklamasında Fenerbahçe detayı

Derbi maçı sonrası kameralar karşısına geçen Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maçı değerlendirdiği açıklamasında Fenerbahçe’nin Süper Kupa için bulunduğu yabancı hakem talebini de yorumladı. Ezeli rakibin bu talebine yorumsuz kalmayan Buruk, ‘Biz Türk hakemlerine güveniyoruz’ dedi. İşte Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'u’ açıklamalarından öne çıkanlar…

FENERBAHÇE’NİN YABANCI HAKEM TALEBİ

Galatasaray, deplasmanda çıktığı derbi maçından galibiyetle ayrıldı. Dev derbinin kazananı Galatasaray olurken 3 puanı hanesine yazdıran sarı kırmızılı ekip yeniden zirvenin sahibi oldu. Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Galatasaray’ın Fenerbahçe ile oynayacağı Süper Kupa final maçı da merakla bekleniyor. Fenerbahçe’nin Süper Kupa maçı için yabancı hakem talebi olmuştu. Derbi maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, rakip takımın yabancı hakem talebini yorumladı.

okan-buruk-un-mac-sonu-aciklamasinda-fenerbahce-detayi.jpg

‘TÜRK HAKEMLERİMİZ ÇOK DAHA İYİ’

Derbi maçını değerlendirdiği basın açıklamasında Fenerbahçe’nin Süper Kupa için yabancı hakem talebini de yorumlayan deneyimli teknik adam, ‘Biz Türk hakemlerine güveniyoruz’ dedi. Türk hakemlerinin en iyisini yapabileceğini bildiklerini söyleyen Buruk, ‘Fenerbahçe’nin Süper Kupa için yabancı hakemle ilgili talebi olmuş. Fraklı bir düşünce, hesap mı var bilemiyoruz. Biz Türk hakemlerine güveniyoruz. Türk hakemlerinin en iyisini yapabileceğini biliyoruz. Dünyada birçok yerde yabancı hakem yer alıyor. Bazen Türk hakemlerinin hakkı yeniyor. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’ndeki hakemleri gördükten sonra kimse kusura bakmasın bizim Türk hakemlerimiz çok daha iyi. Onların da güvene ihtiyacı var.’ dedi.