Selçuk İnan Süper Lig ekibinin başına geçiyor

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı devam ederken gözler 29. Hafta maçlarına çevrildi. Yeni haftada oynanacak karşılaşmalar ve skorlar merakla beklenirken takımlarda yeni gelişmeler de yaşanıyor.

Selçuk İnan Süper Lig ekibinin başına geçiyor

Gaziantep FK, aldığı kararla Sumudica ile yolları ayırmıştı. Gaziantep FK’nın yeni hocası kim olacak, Türk mü, yabancı bir hoca mı tercih edilecek merak edilirken bu konuyla ilgili yaşanan yeni brir gelişme spor manşetlerinin gündeminde yer aldı. Gaziantep FK’nın Selçuk İnan ile büyük ölçüde anlaştığı konuşuluyor. İşte detaylar…

SUMUDICA İLE YOLLAR AYRILDI

Süper Lig ekibi Gaziantep FK, deneyimli teknik direktör Marius Sumudica ile yollarını ayırmıştı. Gaziantep FK’nın yeni teknik direktörü kim olacak merak edilirken kulübün yeniden yabancı bir hoca mı tercih edeceği yoksa Türk bir hocayla mı anlaşacağı da merak edilenler arasındaydı. Tüm bunlar gündemdeyken yeni bir gelişme yaşandı ve Selçuk İnan’ın Gaziantep FK’ya imzayı atmaya çok yakın olduğu iddia edildi.

BÜYÜK ÖLÇÜDE ANLAŞMA SAĞLANDI

Sumudica ile yolları ayıran Gaziantep FK’nın Selçuk İnan’la büyük ölçüde anlaştığı konuşuluyor. Spor manşetlerinde geniş bir yer bulan bu gelişmeyle ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Ajansspor’da yer alan habere göre, yeni teknik direktör arayışında olan Gaziantep FK, Selçuk İnan2a imzayı attırmak üzere. Tarafların büyük ölçüde anlaşmaya vardığı belirtilirken Selçuk İnan’ın resmi imzayı kısa bir süre içinde atması bekleniyor.

selcuk-inan-super-lig-ekibinin-basina-geciyor.jpg

KASIMPAŞA’DA 13 MAÇ GÖREV ALDI

Selçuk İnan, son olarak Kasımpaşa’yı çalıştırdı. Süper Lig ekibi Kasımpaşa’da 13 maç görev alan İnan’ın 0.85 puan ortalaması bulunuyor. Gaziantep FK ile adı anılan Selçuk İnan, 2020 yılının Eylül ayından 2022 yılının Ocak ayına kadar Galatasaray2da yardımcı antrenör olarak görev almıştı.