Süper Kupa maçında değişiklik! TFF duyurdu: Süper Kupa maçı tarihi ve saati

Bu sezonun en çok konuşulan konularında başta gelen Süper Kupa maçının tarihi belli olmuştu. Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçında yeni bir gelişme yaşandı.

Süper Kupa maçında değişiklik! TFF duyurdu: Süper Kupa maçı tarihi ve saati

Süper Kupa final maçı 7 Nisan tarihinde Şanlıurfa’da oynanacak. Futbolseverler karşılaşma için geri sayıma devam ederken TFF’den bir son dakika açıklaması geldi. Tarihi ve saati belli olan Süper Kupa maçında güncellemeye gidildi. Süper Kupa maçının başlangıç saati değişti. TFF, yaptığı son dakika açıklamasıyla maçın yeni saatini duyurdu. Müsabakanın başlangıç saati yarım saat ileri alındı ve 21.30 olarak belirlendi. İşte detaylar…

MAÇ SAATİ DEĞİŞTİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa final maçıyla ilgili tüm gelişmeleri futbolseverlerle paylaşmaya devam ediyor. TFF'den gelen son bilgilendirmede maç saatinde güncellemeye gidildiği bildirildi. Süper Kupa maçının başlangıç saati değişti. Yapılan yeni güncellemeyle maç 21.30’da başlayacak.

super-kupa-macinda-degisiklik-tff-duyurdu-super-kupa-maci-tarihi-ve-saati-001.jpg

TFF’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı için geri sayım devam ediyor. Karşılaşma 7 Nisan 2024 tarihinde Şanlıurfa’da 11 Nisan Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma saati daha önce 21.00 olarak duyurulmuştu. Saatte güncellemeye gidildi ve başlangıç saatinin değiştiği duyuruldu. TFF’den yapılan son dakika açıklamasında müsabakanın başlama saatinin yarım saat ileri alındığı ve maçın 21.30’da başlayacağı bilgisine yer verildi.

super-kupa-macinda-degisiklik-tff-duyurdu-super-kupa-maci-tarihi-ve-saati.jpg

TFF’nin Süper Kupa maçının başlama saati ile ilgili yapılan güncellemeyi kamuoyuyla paylaştığı açıklama şöyle;

‘2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray A.Ş. ile 2022-2023 Sezonu Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe A.Ş. arasında 7 Nisan 2024 Pazar günü oynanacak olan 2023 Turkcell Süper Kupa maçının başlama saatinde güncelleme yapılmıştır. Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu’nda daha önce 21.00 olarak planlanan müsabakanın başlama saati 21.30 olarak güncellenmiştir.’