Süper Lig bugünkü maçlar! Trendyol Süper Lig maç programı 4 Mart 2024

Trendyol Süper Lig’in 28. Hafta maç programı takip ediliyor. 28. Haftaya noktayı koyacak maçlar bu akşam ekrana gelecek. Yeni haftanın son maçlarının saatleri ve yayınlanacağı kanallar da merak ediliyor.

Süper Lig bugünkü maçlar! Trendyol Süper Lig maç programı 4 Mart 2024

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı büyük bir rekabetle devam ediyor. Yeni haftanın maçları tamamlanmak üzere. Dün akşam ekrana gelen dev derbi maçının ardından şimdi gözler bu akşamki karşılaşmalara çevrildi. Süper Lig’de bu akşam yeni haftanın kapanış maçları oynanacak. Peki, Süper Lig 28. Hafta maç programı nasıl? 4 Mart Pazartesi bugün kimin maçı var? Süper Lig bugünkü maç programı nasıl? Adana Demirspor-Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta? Antalyaspor-Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta? Alanyaspor-Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar…

HAFTANIN KAPANIŞ MAÇLARI BU AKŞAM

Trendyol Süper Lig’in 28. Hafta kapanış maçları bu akşam ekrana gelecek. Bu akşamki maç programı futbolseverlerin yakın takibinde. Bugün oynanacak maçların saati, yayınlanacağı kanal ve skorları merakla bekleniyor. Trabzonspor, bu akşam Alanyaspor deplasmanına çıkıyor. Adana Demirspor ise Karagümrük’ü konuk ediyor. Gaziantep FK da deplasmanda rakibi Antalyaspor’un konuğu oluyor.

super-lig-bugunku-maclar-trendyol-super-lig-mac-programi-4-mart-2024.jpg

TRENDYOL SÜPER LİG BUGÜNKÜ MAÇ PROGRAMI

Trendyol Süper Lig’de 4 Mart 2024 Pazartesi (bu akşam) oynanacak maçlar şöyle;

beIN Sports Saat 17.00: Adana Demirspor- Karagümrük (Hakem Murat Erdoğan)

beIN Sports 2 Saat 20.00: Antalyaspor-Gaziantep FK (Hakem Direnç Tonusluoğlu)

beIN Sports 1 Saat 20.00: Alanyaspor-Trabzonspor (Hakem Volkan Bayarslan)