Süper Lig Kasımpaşa Galatasaray muhtemel 11

Süper Lig’de yeni hafta yine çok heyecanlı ve kıyasıya rekabetlerle dolu geçiyor. Sezon sonu yaklaşırken şampiyonluk yarışının daha da kızıştığı ligde bu akşam yine futbolseverleri ekrana kilitleyecek mücadeleler oynanacak.

Süper Lig Kasımpaşa Galatasaray muhtemel 11

Bu sezon şampiyonlukta en güçlü adaylardan biri olan Galatasaray, bu akşam kritik bir deplasman maçına çıkıyor. Kasımpaşa’nın sahasına konuk olmaya hazırlanan sarı kırmızılı ekibin muhtemel maç kadrosu merak ediliyor. Yine ev sahibi takım Kasımpaşa’nın da maça nasıl bir kadroyla çıkacağı merak edilenler arasında. Karşılaşma heyecan ve merakla beklenirken her iki takımın muhtemel kadroları da araştırılıyor. Peki, Kasımpaşa-Galatasaray muhtemel ilk 11’ler nasıl olur? Kasımpaşa muhtemel kadro. Galatasaray muhtemel 11. Kasımpaşa-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Süper Lig Kasımpaşa-Galatasaray maçı hangi kanalda? Kasımpaşa-Galatasaray maçı hangi statta? Kasımpaşa-Galatasaray maçının hakemi kim? İşte tüm merak edilenler…

KASIMPAŞA MUHTEMEL İLK 11

- Gianniotis

- Winck

- Omeruo

- Yasin

- Ben Ouannes

- Gökhan Gül

- Aytaç Kara

- Hajradinovic

- Fall

- Rochinha

- Da Costa

super-lig-kasimpasa-galatasaray-muhtemel-11.jpg

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

- Muslera

- Kaan Ayhan

- Nelsson

- Berkan

- Köhn

- Torreira

- Kerem Demirbay

- Barış Alper Yılmaz

- Mertens

- Kerem Aktürkoğlu

- Icardi

KASIMPAŞA-GALATASARAY MAÇI SAAT 16.00’DA

Galatasaray’ın deplasmanda rakibi Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşma 17 Mart 2024 Pazar (bu akşam) saat 16.00’da başlayacak. Heyecanla beklenen karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Cevdet Kömürcüoğlu ile Abdullah Bora Özkara yapacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak olan Kasımpaşa-Galatasaray karşılaşması beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.