Trendyol Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi

Trendyol Süper Lig’de şampiyonluk yarışı giderek kızışırken 29. haftanın tamamlanması ile birlikte gözler yeniden şampiyonluk oranlarına çevrildi. Süper Lig’de şampiyonluk oranlarında son durum ne merak ediliyor.

Trendyol Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi

Süper Lig’de 29. hafta maçları dün akşam tamamlandı. Haftanın son karşılaşmalarının ardından gözler şampiyonluk oranlarına çevrildi. Her karşılaşma sonrası merakla takip edilen Süper Lig puan tablosunun yanı sıra bu sezonun güncel şampiyonluk oranları da arama motorlarında sıkça yer alıyor. Haftanın maçlarının tamamlanması sonrası Trendyol Süper Lig şampiyonluk oranları güncellendi. Bu sezon şampiyonluğun en güçlü iki adayı olan Galatasaray ve Fenerbahçe2deki son durum merak ediliyor. İşte güncel Süper Lig şampiyonluk oranları…

FENERBAHÇE’NİN ORANI YÜKSELDİ

Trendyol Süper Lig’de nefes kesen heyecan dolu bir hafta daha sona erdi. Haftanın maçlarının tamamlanmasının ardından futbolseverler Süper Lig şampiyonluk oranlarını araştırmaya başladı. Güncel şampiyonluk oranları ile ilgili araştırmalar sürerken Galatasaray ve Fenerbahçe’de son durum ne, Galatasaray’ın oranı ne durumda, Fenerbahçe’nin oranı ne durumda hepsi ve daha fazlası merak konusu oldu. Güncellenen Süper Lig şampiyonluk oranlarına göre Galatasaray’ın oranı düşerken Fenerbahçe’nin ise oranı yükseldi.

trendyol-super-lig-sampiyonluk-oranlari-guncellendi.jpg

GÜNCEL ŞAMPİYONLUK ORANLARI

Trendyol Süper Lig’de 29. hafta maçları tamamlandı. Haftanın son maçları dün akşam sona erdi. Haftanın maçları sonrası futbolseverlerin en çok takip ettiği konu puan tablosu ve şampiyonluk oranları oluyor. Fenerbahçe de Galatasaray da yeni haftayı hatasız tamamladı. Güncellenen şampiyonluk oranlarına göre, geride bıraktığımız hafta 1.61’e düşürülen Galatasaray’ın oranı yeni güncellemeyle birlikte 1.54’e geriledi. Geçtiğimiz hafta 1.86’ya çıkarılan Fenerbahçe’nin oranı ise yeni güncellemeyle birlikte 1.95’e yükseltildi. Süper Lig’de şampiyonluk yarışı devam ediyor.