Zehra Güneş son hali ile şaşırttı! Herkes aynı yorumu yapıyor

A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Vakıfbank’ta forma giyen Milli Voleybolcu Zehra Güneş’in yeni imajı gündem oldu. Başarılı voleybolcunun yeni imajını gören hemen hemen herkes aynı yorumu yaptı. Güneş’in yeni imajı çok beğenildi.

Zehra Güneş son hali ile şaşırttı! Herkes aynı yorumu yapıyor

Saç rengini değiştiren Zehra Güneş, yeni imajıyla gündem oldu. Saç rengini koyulaştıran Milli voleybolcunun yeni tarzı büyük beğeni topladı. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafa beğeni ve yorum yağan başarılı sporcunun yeni saç rengi çok beğenildi. Sosyal medya kullanıcılarının birçoğu koyu saç rengini Milli voleybolcuya çok yakıştırdı. İşte Zehra Güneş’in yeni saç rengi…

YENİ İMAJINI SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu olan ve Vakıfbank’ta forma giyen başarılı kadın sporcularımızdan Zehra Güneş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla büyük beğeni topladı. Saç rengini değiştiren Güneş, yeni imajıyla çok beğenildi. Saçlarını koyulaştıran ve yeni saç rengiyle sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşan Güneş’e beğeni ve yorum yağdı.

zehra-gunes-son-hali-ile-sasirtti-herkes-ayni-yorumu-yapiyor.jpg

KOYU SAÇ ÇOK YAKIŞTIRILDI

Saç rengini değiştiren ve koyu renk tercih eden Zehra Güneş’in yeni hali çok beğenildi. Başarısı ve yeteneğiyle adından sıkça söz ettiren Milli voleybolcu Zehra Güneş bu kez yeni imajıyla gündemde. Saç renginde değişikliğe giden genç sporcu, saçını koyu bir renge boyattı. Sosyal medya hesabı üzerinden yeni saç rengiyle bir karesini paylaşan Güneş’e beğeni yağdı. Güneş’in son halini gören takipçileri beğenilerini dile getiren yorumlar yaptı. Güneş’in fotoğrafına ‘Koyu saç çok yakışmış’, ‘Dünyanın en güzel sporcusu’ şeklinde yorumlar geldi.

İşte Zehra Güneş'in yeni saç rengi;

zehra-gunes-son-hali-ile-sasirtti-herkes-ayni-yorumu-yapiyor-001.jpg