Hande Erçel’in Anında Beğeni Alan Pozları Gündem Oldu

Güzel oyuncu Hande Erçel sosyal medya hesabını aktif olarak kullanmaya devam ediyor.

Hande Erçel’in Anında Beğeni Alan Pozları Gündem Oldu

29 yaşında bulunan başarılı oyuncunun İnstagram hesabından yaptığı paylaşıma kısa sürede binlerce beğeni geldi. Hem iş hayatı hem de özel hayatıyla magazin gündeminin aranılan yüzü haline gelen Hande Erçel’in iş adamı Hakan Sabancı ile olan ilişkisi de oldukça merak ediliyor. Haklarında çıkan dedikoduları önce yalanlayan ikiliden el ele pozlar gelmiş ve aralarındaki aşk doğrulanmıştı.

İnstagram hesabında yaklaşık 30,7 milyon takipçisi bulunan Hande Erçel’in sık sık hesabına fotoğraf eklediği de biliniyor. Son eklediği karelerle adeta İnstagramı yerinden oynatan başarılı ismin kısa sürede 600 bine yakın beğeni alması şaşkınlık yarattı. Her daim güzelliği ile ön plana çıkarılan Hande Erçel’in aşk hayatı da oldukça merak ediliyordu.

6482c6b3e4bfdc0dc87b6954.webp

Sevgilisi İle El Ele

Mart ayında iş insanı Hakan Sabancı ile aşk yaşadığı havalimanında çekilen fotoğraflarla ortaya çıkan Hande Erçel; Sabancı ailesinin içine girmeyi de başardı. Müstakbel kayınvalidesi Arzu Sabancı ile bir düğünde görüntülenen Hande Erçel’in dans ettiği ve çok eğlendiği dikkatlerden kaçmadı. Geçen aylarda da birlikte tatil için İtalya’ya giden genç çiftin aşkı dolu dizgin devam ediyor. Birlikte çok fazla poz vermeyen sevgililerin İtalya tatili ise ayrı ayrı yapılan paylaşımlardan sonra açıklığa kavuşmuştu.

6482c6b3e4bfdc0dc87b6952.webp​​​​​​​

Cannes Film Festivali için Paris’e giden Hande Erçel ve Hakan Sabancı çifti burada AIDS’i engelleme amacıyla kurulan amfAR’ın bağış gecesinde de yan yana durdular. Hakan Sabancı’nın Hande Erçel’e karşı olan aşk dolu bakışları ise ikilinin hayranları tarafından dikkatle takip edildi.

6482c6b3e4bfdc0dc87b694c.webp​​​​​​​

Güzellik Abidesi Hande Erçel

Birçok yapımda rol alan başarılı ve güzel oyuncu bu sıralar hiçbir projede yer almıyor. Davetlere ve lansmanlara katılan Hande Erçel’in son İnstagram fotoğrafı ise adeta olay oldu. Pembe bir kombin yapan güzel oyuncu fit duruşu ve güzelliği ile göz doldurdu. Hayranları tarafından yorum yağmuruna tutulan güzel oyuncuya pembe rengin çok yakıştığı ve hep giymesi gerektiği konusunda da uyarılarda bulunuldu.

6482c6b3e4bfdc0dc87b695a.webp​​​​​​​