TOKİ'den yeni kampanya: Bu iller için 72 ay vade ve %25 peşinat imkanı! Talihli iller listesi yayınlandı

TOKİ'den yeni ucuz konut kampanyası geldi. Yeni fırsatlar bazı illerde başladı. TOKİ'nin 9 ilde başlayan yeni konut kampanyası ile ilgili detaylar haberimizde…

TOKİ'den yeni kampanya: Bu iller için 72 ay vade ve %25 peşinat imkanı! Talihli iller listesi yayınlandı

Vatandaşlar, konut fiyatlarında yaşanan fahiş düzeydeki artışlar nedeniyle ev alma hayallerini başka Baharlara ertelemek zorunda kalıyor. Neyse ki TOKİ yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor ve ucuz ev kampanyaları başlatıyor. Yeni konut projelerini duyuran TOKİ, 9 ilde ucuz konut satışı yapacak. TOKİ'nin piyangosu çıkan iller listesi belli oldu. Yeni konut projeleri ve ucuz ev kampanyasının detayları haberimizde…

TOKİ ucuz konut kampanyaları devam ediyor. Yeni konut kampanyası piyangosu 9 il için çıktı. TOKİ yeni konut projesi duyurusu yaparken aralarında İstanbul Ankara ve İzmir'in de olduğu şehirlerde ucuz konut satışı başlıyor. Toki'nin yeni kampanyası kapsamında %25 peşinat ve 72 ay vade ile ev sahibi olmak Mümkün olacak.

TOKİ YENİ KONUT PROJESİ BAŞVURU TARİHLERİ

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre yeni konut projesine başvurular 12 Aralık 2023 saat 10.30'da başlıyor. Konut ve iş yerleri için açık artırma oturumu şeklinde başvurular kabul edilecek. Ankara'da Garden Park Otel ve TOKİ İstanbul Hizmet binasında yapılacak olan açık oturum için teminat ücretleri ise Halk Bankası ve Ziraat Bank şubelerinden yatırılacak.

toki-2.jpg

TOKİ'DEN 9 İLDE UCUZ KONUT PROJESİ

Toki'nin yeni konut projelerinin gerçekleşeceği illerde belli oldu. Tam 9 talihli il yayınlandı. İşte TOKİ'nin ucuz konut projesi yapacağı iller listesi:

Ankara

Kuzey Ankara Kent Girişi 12. Bölge

Çubuk Aşağıçavundur

Kazan Atatürk Mahallesi

Kuzey Ankara Kent Girişi 1. Etap

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Etap

Kızılcahamam

Mamak Kusunlar

Mamak Gülseren Mahallesi

Polatlı

Aydın

Koçarlı Yeni Mahallesi

Balıkesir

Dursunbey

İvrindi Kurtuluş Mahallesi

Kocaeli

İzmit Arızlı

İzmit Sekbanlı-Sepetçi

Kütahya

Simav, Hisarcık ve Pazarlar

Manisa

Salihli Durasilli

İstanbul

Gaziosmanpaşa Taşoluk 1. Bölge

Başakşehir Kayabaşı

İzmir

Kemalpaşa Çambel Mevkii

Menemen Asarlık

Torbalı Yazıbaşı Beldesi

Eskişehir

Tepebaşı Aşağısöğütönü