Yarın erken kalkan yakalar! 5 L ayçiçek yağı indirimi son kez geliyor

Ayçiçek yağı fiyatlarına dev indirim. Sınırlı süreliğine geçerli kampanya başladı. Yarın erken kalkan indirimi yakalar.

Yarın erken kalkan yakalar! 5 L ayçiçek yağı indirimi son kez geliyor

Ayçiçek yağı indirimi kampanyaları tüketiciler tarafından en çok takip edilen indirimler arasında yer alıyor. Hesaplı ve uygun fiyatlı alışveriş yapmak isteyenler için BİM market yeni kampanyasını duyurdu. Yarın erken kalkan BİM Marketin yeni indirimli ürünler fırsatlarını yakalar. Çünkü BİM'de 5 litre ayçiçek yağı fiyatlarına dev indirim uygulanıyor. BİM market ayçiçek yağı indirimi kampanyası kapsamında yüzde 25 indirimli ürün satışı başlıyor. işte BİM 5 Aralık 2023 aktüel ürünler indirimleri…

BİM market yeni aktüel ürünler kampanyası ile gelecek indirimli ürün fırsatlarını duyurdu. Bu hafta yine binde bomba gibi indirimli ürünler tüketicilerle buluşacak. yeni aktüel ürünler listesi içinde özellikle ayçiçek yağı fiyatları dikkat çekiyor. BİM 5 Aralık 2023 aktüel ürünler kataloğu ile gelecek indirimli ürünler stoklarla sınırlı. O nedenle Yarın erken kalkan bu indirimi yakalar. Işte BİM Marketin yeni indirimli ürünleri ve ayçiçek yağı fiyatları…

BİM ARALIK AYI İNDİRİMLERİ BAŞLIYOR

BİM market yepyeni kampanyaları ile Aralık ayında da tüketicilere hitap etmeye devam ediyor. yeni BİM aktüel ürünler kataloğu ile bu ay çok sayıda indirimli ürün raflarda yerini almaya hazırlanıyor. 5 Aralık BİM aktüel kataloğu ile gelecek Salı günü indirimleri de netleşti Ne oldu Aralık ayında özellikle ayçiçek yağı ürününe dev indirim uygulayan ünlü marketler zincirinde haftanın ürünü de 5 litre ayçiçek yağı oldu. Bim markette 5 litre ayçiçek yağı fiyatları %25 indirimli olarak satışa çıkıyor.

aycicek-yagi-indirimi-2.jpg

3 GÜN SÜRECEK BÜYÜK İNDİRİM

5 Aralık BİM aktüel ürünler kataloğu ile daha yüzlerce çeşit üründe indirim var. Ancak BİM Marketin indirimli ürün fırsatları stoklarla sınırlı o sebeple acele etmekte fayda var. Yarın başlayacak olan BİM market indirimlerinden faydalanmak isteyenler acele etsin. BİM aktüel ürünler listesinde yer alan ürünleri aynı gün içinde tükenmiş bulmak mümkün.

Yine aynı şekilde BİM aktüel ürünler listesinde yer alan 5 litre ayçiçek yağı da sınırlı sayıda raflara geliyor. Kampanyayı kaçırmak istemiyorsanız süresi içinde BİM market indirimlerini yakalamayı unutmayın özellikle Yarın sabah saatlerinde BİM Marketin kapısında sıra olacağı kesin.