5 litresi ŞOK fiyata düştü! BİM'e giden kapış kapış alıyor

Ayçiçek yağının 5 litresi şok fiyata düştü. Bugün BİM Markete giden kapış kapış alıyor. İşte BİM ayçiçek yağı indirimi…

5 litresi ŞOK fiyata düştü! BİM'e giden kapış kapış alıyor

BİM market Ramazan ayı öncesi büyük indirim kampanyaları ile tüketicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. 5 Mart BİM aktüel ürünler kataloğu ile başlayan yeni kampanya kapsamında mutfakların vazgeçilmez ürünleri çok ekonomik fiyatlara sizlere ulaşıyor. Bu hafta BİM'de öne çıkan ürünler arasında 5 litre ayçiçek yağı indirimi de var. BİM ayçiçek yağı indirimi ile 5 litre fiyatı öyle bir düştü ki görenler kapış kapış alıyor.

BİM market her hafta birbirinden cazip fiyatı ve ekonomik ürünleri ile tüketicinin gönlünü kazanmaya devam ediyor. Yeni aktüel ürünler kampanyasını bugün başlatan ünlü marketler zincirinde yine Ramazan ayına özel bomba indirimler var. BİM aktüel kataloğu ile öne çıkan ürünlerden biri de 5 litrelik Abalı ayçiçek yağı fiyatı. Ayçiçek yağı fiyatlarına da indirimler uygulayan Bim markette bu hafta kapış kapış gidecek ürün raflarda yerini aldı. BİM güncel fiyatları ile dikkatleri üzerine toplamaya devam ederken ürünlerin stoklarla sınırlı olduğu da bildirildi. Peki BİM'de 5 litrelik ayçiçek yağı fiyatları ne kadar? BİM ayçiçek yağı indirimi ve fiyat listesi haberimizde…

BİM AYÇİÇEK YAĞI İNDİRİMİ FİYAT LİSTESİ

5 Mart Salı BİM aktüel ürünler kataloğu ile gelen yeni indirimli ürünler raflarda yerini aldı. BİM market Ramazan ayına özel bomba indirim kampanyaları ile bir kartları üzerine çekerken hemen hemen tüm temel Gıda ürünleri çok ekonomik fiyatlarla sizlerle buluşuyor. Yeni BİM aktüel ürünler kataloğu içinde özellikle ayçiçek yağı indirimli dikkat çekiyor. Ramazan ayı öncesi stoklarını yenilemek isteyenler için BİM’de bomba indirim fırsatı var.

BİM market yeni aktüel ürünler kataloğu içinde yer alan 5 litre Adana ayçiçek yağı ürünü sadece 168,50 TL Fiyat etiketi ile raflara taşındı. Stoklarla sınırlı ürünlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren Akın Akın BİM Markete gitmeye başladı.

BU HAFTA BİM'DE NELER VAR?

BİM 5 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğu ile sadece ayçiçek yağı indirimi yok. A'dan z'ye tüm temel gıda ürünlerinde, temizlik ürünlerinde, Kozmetik ürünlerinde Ramazan'a özel indirim kampanyası başladı. Ancak BİM aktüel ürünler kataloğu ile gelen indirimli ürünler stoklarla sınırlı. O nedenle kampanyalı ürünleri almak isteyenlerin acele etmesinde yarar var.