İlk sahur saati İstanbul, Ankara, İzmir! Ramazan'da ilk sahur saati 2024

On bir ayın sultanı Ramazan ayının ilk sahuruna bu gece kalkılacak. 10 Mart 2024 Pazar’ı 11 Mart 2024 Pazartesi’ye bağlayan gece ilk sahur için uyanılacak. İlk sahur saat kaçta merak ediliyor.

İlk sahur saati İstanbul, Ankara, İzmir! Ramazan'da ilk sahur saati 2024

İslam alemi mübarek Ramazan ayını karşılıyor. On bir ayın sultanı Ramazan ayı bu gece ilk sahurla başlıyor. İlk oruçlarını tutmaya hazırlanan milyonlarca Müslüman, ilk sahur saatlerini araştırıyor. Ramazan ayının ilk sahurunda İstanbul, Ankara ve İzmir’de sahur saat kaçta merak ediliyor. Peki, ilk sahur ne zaman 2024? İlk sahura ne zaman kalkılacak 2024? İlk sahur ne zaman başlıyor? İlk sahur saat kaçta? Sahur bu gece saat kaçta? İşte tüm merak edilenler…

ON BİR AYIN SULTANI RAMAN AYI BAŞLIYOR

Milyonlarca Müslüman bu gece on bir ayın sultanı Ramazan ayını karşılayacak. Dualarla beklenen Ramazan ayında oruç ibadeti yerine getirilecek. Bu gece yarısı kalkılacak olan ilk sahurla 11 Mart 2024 Pazartesi günü orucun ilk günü olacak. İlk sahur heyecanı başlarken Ramazan ayının ilk sahur saatleri araştırılıyor. İstanbul, İzmir, Ankara’da ilk sahur bu gece saat kaçta merak ediliyor.

ilk-sahur-saati-istanbul-ankara-izmir-ramazan-dailk-sahur-saati-2024.jpg

İLK SAHUR SAAT KAÇTA 2024?

Oruç ibadetini yerine getirmeye hazırlanan milyonlarca Müslüman sahur saatlerini merak ediyor. Sahur ve iftar vakitleri için Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yayımlanan 2024 Ramazan İmsakiyesi ile İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer tüm illerde yaşayan vatandaşlar sahur ve iftar vakitlerini takip edebilirler. 10 Mart’ı 11 Mart’a bağlayan gece ilk sahura kalkılacak. İlk sahur 11 Mart 2024 (bu gece) İstanbul’da saat 05.51, Ankara’da saat 05.36 ve İzmir’de saat 06.01’de.