Kayseri'de bir parkta 16 yaşındaki çocuğu pompalı tüfekle öldürdüler

Kayseri'de bir fazla meydana gelen olayda 16 yaşındaki çocuk pompalı tüfekle ensesinden vurularak öldürüldü. Çocuğun ailesi olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Kayseri'de bir parkta 16 yaşındaki çocuğu pompalı tüfekle öldürdüler

Kayseri'de bir parkta oturan 16 yaşındaki Ş.S., pompalı tüfekle ensesine Ateş edilerek öldürüldü. Cinayetin sebebi henüz bilinmezken polis şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için harekete geçti. 16 yaşındaki çocuğun ailesi ise olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Kayseri'nin Melikgazi ilçesi Gesi Cumhuriyet Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde bulunan bir parkta dehşete düşüren olay meydana geldi. 16 yaşındaki Ş.S. isimli genç, Parkta oturduğu sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişiler Tarafından pompalı tüfekle ensesinden vurularak öldürüldü. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis ve Sağlık ekibi sevk edildi.

AİLESİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerine gelen ekipler inceleme yaptıktan sonra 16 yaşındaki çocuğun cansız bedenim orada götürüldü. Çocuğun yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Henüz kimliği tespit edilemeyen kişiye da kişilerin yakalanması için polis tarafından çalışma başlatıldı. Cinayetin sebebi ise henüz bilinmiyor.