İstanbul depremi yapay zeka tarafından resmedildi! Ürküten görüntüler

Olası büyük İstanbul depremi gündemde geniş bir yer bulurken uzman isimlerin de sık sık vurgu yaptığı olası deprem, yapay zeka tarafından resmedildi. Yapay zeka, olası İstanbul depremi sonucu oluşabilecek görüntüleri resmetti.

İstanbul depremi yapay zeka tarafından resmedildi! Ürküten görüntüler

Teknolojinin hızla geliştiği dönemde yapay zeka sistemi de ileri boyutta bir hal almaya devam ediyor. İnsanın düşünme yöntemlerini taklit eden bir sistem olan yapay zeka, olası büyük İstanbul depremini resmetti. Yapay zekanın ortaya çıkan görüntüler ise görenleri ürküttü. Olası büyük İstanbul depreminin nasıl bir yıkıma yol açacağını gösteren simülasyonlar oluşturan yapay zeka görüntülerinde binaların çökmesi, tsunamiler ve yangınlar da gösterildi.

OLASI İSTANBUL DEPREMİ YAPAY ZEKA TARAFINDAN RESMEDİLDİ

Olası büyük İstanbul depremi ile ilgili uzmanlardan sık sık uyarılar geliyor. Milyonlarca insanın ikamet ettiği İstanbul’da büyük bir deprem beklendiği konusu gündemde geniş yer bulmaya devam ederken uzman isimlerin bu konuyla ilgili uyarıları da yakından takip ediliyor. Deprem uzmanlarından gelen uyarılar ve olası büyük İstanbul depremiyle ilgili tahminler büyük bir önemle takip edilirken yapay zeka da olası İstanbul depremini resmetti. Yapay zeka tarafından yer verilen görüntülere yorum yağdı.

istanbul-depremi-yapay-zeka-tarafindan-resmedildi-003.jpg

istanbul-depremi-yapay-zeka-tarafindan-resmedildi-001.jpg

KUŞBAKIŞI GÖRÜNTÜLERE YER VERİLDİ

Yapay zekanın resmettiği olası büyük İstanbul depreminin doğurabileceği sonuçların görselleri sosyal medyada gündem oldu. Yapay zekanın ortaya çıkardığı görüntüler bir hayli ürküttü. İstanbul’un tarihi yerleri ve kuşbakışı bakıldığında olası depremin ardından nasıl bir görüntü olacağına yer verildi. Kız Kulesi ve Galata Kulesi’nin de yer aldığı yapay zeka görüntüleri sosyal medyada hızla yayılırken bu görsellere yorum yağdı.

istanbul-depremi-yapay-zeka-tarafindan-resmedildi-002.jpg