Dünyanın en iyi sandviçleri sıralandı! Türkiye zirvede

Dünyanın en iyi sandviçleri sıralamasında Türkiye zirvede yer aldı. Dünyanın en iyi sandviçleri açıklanırken Türkiye’nin birinci sırada yer aldığı sıralama sosyal medyanın gündemine oturdu.

Dünyanın en iyi sandviçleri sıralandı! Türkiye zirvede

Dünyanın en lezzetli ünlü sandviçleri arasında Türkiye birinci sıraya yerleşti. Türk mutfağının leziz sandviçi dünya genelinde zirveyi kaptı. Türkiye’den çıkan şampiyon ‘Tombik Döner’ oldu. TasteAtlas tarafından açıklanan dünyanın en iyi 100 sandvici listesinde ilk 10 sıralamasında Türk mutfağının lezzeti zirvede yer aldı. İşte dünyanın en iyi 100 sandvici listesinde ilk 10’da yer alan sandviçlerin sıralaması…

TOMBİK DÖNER ŞAMPİYON

TasteAtlas’ın açıkladığı ‘Dünyanın En İyi 100 Sandvici’ listesindeki ilk 10 sıralamasında yer alan sandviçlerin isimleri belli oldu. Bu sıralamada Türk mutfağından bir lezzet şampiyon oldu. Tadı damaklarda kalan ‘Tombik Döner, dünya genelindeki lezzetli sandviçler arasında birinci sıraya yerleşti. Dünya genelindeki en iyi 100 sandviç sıralamasında ilk 10’da listenin zirvesine yerleşen ‘Tombik Döner’ muhteşem lezzetini dünya mutfağında da kanıtlamış oldu. Tombik Döner, 5 üzerinden 4.7 yıldız ile 1. sıraya yerleşti.

dunyanin-en-iyi-sandvicleri-siralandi-turkiye-zirvede.jpg

DÜNYANIN EN İYİ 100 SANDVİCİ İLK 10 SIRALAMASI

1- Tombik Döner

2- Shawarma

3- Banh Mı

4- Montreal Smoked Meat

5- Meat And Cold Cuts Bah Mı

6- Tortas

7- Lobster Roll

8- Sandwich De Lomo

9- Mozzarella In Carroza

10- Prego