Kabine Toplantısı öğretmen atamaları gündemi! Binlerce kişi nefesini tuttu bekliyor

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Mart ayının ilk toplantısına başladı. Gözlerin çevrildiği Kabine toplantısı milyonlarca kişi tarafından heyecan ve merakla takip ediliyor. Kabine toplantısı sonrası yapılacak açıklamalar da merakla bekleniyor.

Kabine Toplantısı öğretmen atamaları gündemi! Binlerce kişi nefesini tuttu bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında Beştepe’de gerçekleştirilecek olan Kabine toplantısı az önce başladı. Gözlerin çevrildiği Kabine toplantısında alınacak kararlar ve toplantı sonrası yapılacak açıklamalar merakla bekleniyor. Gündemdeki konu başlıklarından biri olan öğretmen atamalarının da bugünkü Kabine toplantısında masaya yatırılması bekleniyor. Atama haberi bekleyen binlerce öğretmenin gözü ve kulağı Kabine toplantısından sonra yapılacak açıklamada. İşte detaylar…

KABİNE TOPLANTISI BAŞLADI

Mart ayının ilk Kabine toplantısı az önce başladı. Ankara’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında toplanan Kabine’nin gündemi oldukça yoğun. Dış politika, ekonomideki son durum, öğretmen atamaları ve yaklaşan Yerel Seçimler Kabine toplantısının ana gündem maddeleri arasında. Atama müjdesi bekleyen binlerce öğretmenin gözü ve kulağı Kabine’de.

kabine-toplantisi-ogretmen-atamalari-gundemi-binlerce-kisi-nefesini-tuttu-bekliyor-001.jpg

ÖĞRETMEN ATAMALARI BEKLENİYOR

Atama bekleyen öğretmenler Kabine toplantısını yakından takip ediyor. Kabine toplantısının ana gündem maddelerinden birinin öğretmen atamaları olacağı öngörülüyor. Gündemdeki konu başlıklarından biri olan öğretmen ataması ile ilgili Kabine’den bir müjde çıkacak mı merak ediliyor. Kabine toplantısında değerlendirilmesi beklenen öğretmen atamaları ile ilgili açıklama için gözler toplantı sonrası yapılacak açıklamada. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplantı sonrası kameralar karşısına geçerek alınan kararları kamuoyuyla paylaşması bekleniyor. Atama müjdesi bekleyen öğretmenlerin talebi ise mülakatsız, KPSS başarı sıralamasına göre bir atama.