4A 4B 4C'den Emekliye 15 Bin TL EK İKRAMİYE Piyangosu Çıktı! 18-19-20 Nisan'da Yatıyor

4A 4B 4C’den emekliye müjde az önce geldi. 15 bin TL EK İKRAMİYE ödemeleri başlıyor. Yarından itibaren hesaplara yatacak.

4A 4B 4C'den Emekliye 15 Bin TL EK İKRAMİYE Piyangosu Çıktı! 18-19-20 Nisan'da Yatıyor

4A 4B 4C'den Emekliye 15 Bin TL EK İKRAMİYE Piyangosu Çıktı! 18-19-20 Nisan'da Yatıyor!

4A 4B 4C’den emekliye Nisan ayının sürpriz ödemeleri devam ediyor. Bu yıl emekli maaşı alanlar için seçimden önce beklenen ara zam gelmemişti. Bu sebeple de emeklilerin bir hayal kırıklığı oluştu. Ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimden hemen önce emekliye farklı bir sürprizi duyurdu. SSK, BAĞ-KUR, 4C fark etmeden tüm emekliler için kamu bankalarından yeni ek ödeme verileceği bildirildi. Kamu bankalarında yaşanan bu artış elbette özel bankalara da yansıdı. Bir çok özel banka da emekliye promosyon rekabetine girerek ek ödeme miktarını arttırdı. Nisan ayı promosyon yarışı yeniden alevlenirken yeni rakamlar ise adeta arşa çıktı. Nisan sonuna kadar 4A 4B 4C’den emekliye 15 bin TL ek para veren bankalar haberimizde…

Emekli maaşı alanlar için nisan ayı sonuna kadar devam eden emekli promosyon ücretlerinde peş peşe rekor açıklamaları gelmeye devam ediyor. 4A 4B 4C'den emekli olanlara yönelik Cumhurbaşkanı talimatı ile kamu bankalarının promosyon miktarları arttırılmıştı. Bu artışın hemen ardından özel bankalardan da yeni ataklar geldi. Birçok özel bankada promosyon miktarları o kadar yükseldi ki emekliler artık maaştan fazla promosyon alabiliyor. özellikle 15.000 TL promosyon veren bankalar emekli vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyordu. Peki hangi bankalar emekliye yüksek promosyon veriyor? işte 4A 4B 4C emeklisine en yüksek promosyon veren bankalar…

4a-4b-4cden-emekliye-15-bin-tl-ek-ikramiye-piyangosu-cikti-18-19-20-nisanda-yatiyor-1.jpg

EMEKLİ PROMOSYON MİKTARLARINA REKOR ZAM GELDİ

Milyonlarca emekli seçimden hemen sonra maaşlarına yeni bir ilave zam bekliyordu. ancak emeklinin bu beklentisi boşa çıktı maaş zammı yapılmadı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçim öncesinde emeklilere farklı bir Müjdeli Haber vererek kamu bankaları tarafından ödenen promosyon miktarının iki katına çıktığını duyurdu. artık kamu bankaları emekli müşterilerine Maaş promosyonu olarak 8 bin TL ile 12.000 TL arasında ödeme yapıyor. 3 yıllığına emekli maaşını kamu bankalarına taşıyanlar bu promosyon ücretlerinden faydalanabiliyor. Elbette kamu bankaları tarafından yapılan bu artış özel bankalara da sıçradı.

4a-4b-4cden-emekliye-15-bin-tl-ek-ikramiye-piyangosu-cikti-18-19-20-nisanda-yatiyor-2.jpg

EMEKLİYE 15.000 TL EK KOŞULSUZ ÖDEME VAR

Artık birçok özel bankada emekliye ek koşul aranmadan 15.000 TL'ye Varan promosyon fırsatı sunuluyor. en yüksek promosyon veren bankalarda belli oldu. emekli maaşı alanlar için özellikle 4 bankada çok cazip promosyon fırsatı var. emekliye 15 bin TL Ek koşulsuz promosyon desteği veren bankalar şöyle:

ING Bank: Emekli maaşı alanlar için ING Bank'ın yeni promosyon miktarı ek koşulsuz 15.000 TL oldu. Buna ek olarak emekliler otomatik ödeme talimatı vermeleri durumunda da 3000 TL Ek promosyon alabiliyor.

Akbank: Akbank'tan emekliye yönelik verilecek yeni promosyon miktarı ise ek koşulsuz 15.000 TL olarak belirlendi. Buna ek olarak Akbank'ın kredi kartı ürünlerini kullanan emeklilere 2500 TL'lik de ek promosyon ödemesi yapılıyor.

Yapı Kredi Bankası: Emekli maaşı alanlara maaş aralığına göre Yapı Kredi Bankası'ndan ek koşulsuz 15.000 TL promosyon desteği veriliyor.

Türkiye Finans: En yüksek promosyon veren bankalar listesinde üst sıralarda yer alan Türkiye finansında ek koşul olmadan emekliye verdiği promosyon miktarı 15.000 TL'ye kadar çıkıyor.

4a-4b-4cden-emekliye-15-bin-tl-ek-ikramiye-piyangosu-cikti-18-19-20-nisanda-yatiyor-3.jpg

BAŞVURULAR NİSAN AYI SONUNA KADAR AÇIK

Emekli promosyon kampanyaları nisan ayı sonuna kadar devam ediyor. Bu tarihe kadar Seçtiğiniz bankanın mobil bankacılık, internet bankacılığı ya da şubeleri aracılığı ile başvuru işlemlerini yapabilirsiniz. Emekli promosyon kampanyalarına ek olarak bankalarda emeklilere yönelik birçok farklı avantaj da var. Seçtiğiniz bankanın resmi internet sitesini ziyaret ederek 3 yıllık maaş taahhüdü karşılığında kazanacağınız ek avantajları öğrenebilirsiniz.