Emekliye 19.30'da Müjde Geldi! Emekli Maaşına TBMM Onaylı 18.000 TL Ek Destek

Emekliye müjdeli haber 18.30’da geldi. Maaş alan emekliye ek ödeme verilecek. TBMM onayı ile 18.000 TL ek para detayları belli oldu.

Emekliye 19.30'da Müjde Geldi! Emekli Maaşına TBMM Onaylı 18.000 TL Ek Destek

Emekliye saat 19.30'da yeni müjde açıklandı. Emekli maaşı alanlar için maaşa ek ödeme TBMM onayı ile verilecek. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi olmak hiç fark etmez. Tüm emeklilerin faydalanacağı ek ödeme miktarı 18.000 TL olarak açıklandı. Emekliye IBAN numarası üzerinden yapılacak ek ödeme için başvuru şartı aranıyor. Ödemeler tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olarak yapılırken TEK ŞARTLA veriliyor. Emekli maaşı alanlara TBMM onayı ile verilecek olan ek ödemenin Tüm detayları haberimizde…

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşın gözü Temmuz ayında maaşlara yapılacak artışa çevrildi. SSK Bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi için Temmuz ayı itibariyle yüksek zam beklentisi var. Özellikle seçim öncesi beklenen zammın gelmemesi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Temmuz ayına yönelik açıklamalarda bulunması ile emeklilerde beklenti arttı. Ancak zam için henüz 3 aylık bir süre var. Bu süreçte de emekliler nakit ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bankaların kampanyalarını takip ediyor. Emekliye ek ödeme kampanyaları bankalar tarafından arttırıldı. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi için birçok bankada promosyon miktarları rekora koşuyor. Özellikle 18 bin TL'lik promosyon fırsatını duyan emekliler O bankanın önünde sıra oluyor. Emekliye 19.30'da yapılan duyuruya göre tam 18 bin TL'lik ödeme desteği sağlanacak. Peki hangi bankadan emekliye ödeme var? Emekliye yüksek promosyon veren bankalar hangileri?

emekliye-19-30da-mujde-geldi-emekli-maasina-tbmm-onayli-18-000-tl-ek-destek-3.jpg

EMEKLİYE EK ÖDEMEDE REKOR ARTIŞ

Milyonlarca emekliye bankalar tarafından 3 yıllık sözleşme karşılığında promosyon desteği sağlanıyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi olmak fark etmiyor. Sadece 3 yıllığına maaşınızı Seçtiğiniz bankaya taşımanız ve promosyon desteğinden faydalanmak için başvuru yapmanız yetiyor. Emekli promosyon kampanyaları bayramdan hemen önce arttırılmıştı. Bayram öncesi alınan karar doğrusunda emekliye verilecek taban promosyonu 8.000 TL'ye yükselirken tavan promosyon olarak da 12.000 TL belirlendi. Kamu bankaları şu anda bu miktarlara göre ödeme yapıyor ancak özel bankalarda miktarlar daha da arttırıldı.

emekliye-19-30da-mujde-geldi-emekli-maasina-tbmm-onayli-18-000-tl-ek-destek-1.jpg

18.000 TL'LİK ÖDEME MÜJDESİ SAAT 19.30'DA DUYURULDU

Özel bankalarda promosyon miktarları her geçen gün daha cazip hale gelirken ING Bank'tan da saat 19.30'da önemli açıklama geldi. Emekliler için alınan yeni karara göre ING Bank tarafından ek koşulsuz 15000 TL'lik promosyon desteği 3 yıllığına maaşını taşıyanlara verilecek. Ayrıca ek olarak emekli maaşı alanlar otomatik ödeme talimatı da verirse 3000 TL ekstra ödeme alacak. Yani ING Bank'ın toplam promosyon miktarı 18.000 TL'ye ulaşacak.

emekliye-19-30da-mujde-geldi-emekli-maasina-tbmm-onayli-18-000-tl-ek-destek-2.jpg

BAŞVURULARI HIZLI VE PRATİK

Türkiye'de bankacılık alanında dijitalleşmeyi en iyi kullanan bankalardan biri olan ING Türkiye Emekli maaşı alan müşterilerine de kolay ve pratik başvuru fırsatı sağlıyor. ING bank, başvuru işlemlerini mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden yapmaya olanak tanıyor. Yani şubeye gitmeden doğrudan dijital bankacılık kanalları ile başvurunuzu yaparak emekli promosyon kampanyasına katılabilirsiniz. ING Bank'ın yeni kampanyasında başvuruyu takip eden 3 iş günü içinde yeni IBAN numaranıza promosyon ödemesi aktarılıyor.