Gece Çıkan Kararla EMEKLİYE 1 MAAŞ EKSTRA İKRAMİYE Geldi, 22-23-24 Nisan'da Yatacak

Emekliye 1 maaş ekstra ikramiye ödemesi kararı gece yarısı alındı. SSK, Bağ-Kur, 4C emeklisinin tamamı alacak. İşte yeni ikramiye detayları…

Gece Çıkan Kararla EMEKLİYE 1 MAAŞ EKSTRA İKRAMİYE Geldi, 22-23-24 Nisan'da Yatacak

Gece Çıkan Kararla EMEKLİYE 1 MAAŞ EKSTRA İKRAMİYE Geldi, 22-23-24 Nisan’da Yatacak!

Emekliye ekstra 1 Maaş ikramiye ödemesi kararı alındı. Gece alınan karar tüm emeklileri kapsıyor. 4A 4B 4C emeklisi için yeni fırsatın adresi ise Akbank oldu. Emekli maaşını Akbank’a taşıyan ve 3 yıllığına buradan almak için tahahüt sözleşmesini imzalayan tüm emeklilere ekstra ödeme var. Üstelik ödeme miktarı da Nisan başında artmıştı. Emekliler artık 17.500 TL’ye kadar ek ödeme alma hakkına sahip. Peki kimler başvuru yapabilir. İşte emekliye ek ikramiye ödemesine ilişkin yeni detaylar ve başvuru şartları…

Akbank, emekli müşterilerine özel başlattığı yeni kampanya ile dikkat çekiyor. 30 Nisan’a kadar sürecek olan kampanya kapsamında, emekliler maaşlarını bankaya taşıyarak ekstra ikramiye elde edebilecekler. Akbank, 1 maaş ekstra ikramiye kampanyasında sadece 3 yıllık maaş tahahüdü şartı var. Başka bir ek şart aramayan banka, Nisan ayı sonuna kadar başvuruları açık tutacak. İşte Akbank’tan emekliye yapılan büyük jestin detayları…

gece-cikan-kararla-emekliye-1-maas-ekstra-ikramiye-geldi-22-23-24-nisanda-yatacak-1.jpg

AKBANK'TAN EMEKLİLERE YÖNELİK CAZİP PROMOSYONLAR

Türkiye'nin önde gelen özel bankalarından Akbank, emekli maaşı alan vatandaşlar için yeni bir promosyon kampanyası duyurdu. Kampanya, 30 Nisan tarihine kadar geçerli olacak ve emekliler, maaş taşıma taahhüdü karşılığında 1 maaş tutarında ek ikramiye kazanma fırsatı yakalayacak. Ayrıca, kampanyadan 4A, 4B, 4C ve EYT kategorisindeki tüm emekliler yararlanabilecek.

Kampanya detaylarına göre, Akbank'a maaşını taşıyan emekliler için 10.000 TL ve üzeri maaş alanlar için kapılar sonuna kadar açık. Banka, bu müşterilere net 15.000 TL promosyon ödemesi ve ek olarak 2.500 TL değerinde chip para sunuyor. Böylece, emekli maaşını Akbank'a getiren emekliler toplamda 17.500 TL'lik bir nakit destek ödemesi alma şansı bulacaklar.

AKBANK'TAN FAİZSİZ NAKİT AVANS VE KREDİ FIRSATLARI

Ek olarak, Akbank, bayram öncesinde emeklilere yönelik hoş geldin kampanyası kapsamında, yeni müşterilere 20.000 TL'ye kadar faizsiz nakit avans ve 15.000 TL'ye kadar faizsiz kredi imkanı sunuyor. Böylece, Akbank müşterisi olan emekliler 35.000 TL'ye kadar ek ödeme alma fırsatına sahip olacaklar.

30 Nisan’a kadar sürecek bu kampanya ile Akbank, emeklilere yönelik finansal destek paketlerini genişletiyor. Emekli maaşı alanlar, Akbank şubeleri, mobil bankacılık ya da internet bankacılığı aracılığıyla başvuru yaparak bu cazip fırsatlardan yararlanabilirler. Bu özel promosyonlar, emeklilerin finansal ihtiyaçlarını karşılama ve yaşam kalitelerini artırma konusunda önemli bir destek sağlamayı hedefliyor.

gece-cikan-kararla-emekliye-1-maas-ekstra-ikramiye-geldi-22-23-24-nisanda-yatacak-2.jpg

SON TARİH 30 NİSAN

17 milyon emekliyi kapsayan yeni bir promosyon desteğini açıklayan Akbank, kampanyasını 30 Nisan’a kadar da uzattı. Maaşa ek ödeme almak, Akbank’ın faizsiz nakit avans, düşük faizli kredi ve daha bir çok promosyon desteğinden yararlanmak isteyen emekliler, başvurusunu yapabilecek. Emekliler için işlem kolaylığı da sağlayan banka, mobil bankacılık üzerinden yapılan başvuruları da hemen onaylıyor. Akbank’ın resmi internet sitesini ziyaret ederek daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.