Fabo Makine Mühendislik Teknolojileri

Fabo Makine firması merkezi İzmir/Torbalı olan bir şirket olmakta olup, bu lokasyonda yer alan tesisleri yaklaşım olarak 3000 metrekarelik bir alan üzerine kuruludur.

Fabo Makine Mühendislik Teknolojileri

2003'den beridir ara vermeden ürün ve hizmet üretimine devam eden Fabo Makineve Pazarlama firması, son derece başarılı bir faaliyet yaşantısına sahiptir. 16yıllık süreç içerisinde hem ulusal hem de uluslararası olmak üzere pek çokprestijli ödülün sahibi olan bu firma, güçlü her biri konusunda uzman veeğitimli çalışan kadrosuyla ülkemizin en büyük şirketlerinden biri olmayaadaydır.


Fabo Makine Firması

Fabo Makineve Pazarlama, 2016 senesinde beton santrali kurulumunda ve üretiminde oldukçabaşarılı bir ivme yakalamış olup, yetersiz gördüğü işletmesinin kapasitesiniarttırma kararı almıştır. 3000 metrekarelik alan üzerine kurulu tesisini 5000metrekare üzerine çıkarmıştır. Aynı zamanda İzmir/Yazıbaşı sanayi bölgesinde de5000 metrekare kapalı ve açık tesis kuran firma, bugün 2000'den fazla çalışanıile kesintisiz hizmet veriyor.


Fabo Markasına Ait Hizmet ve ÜrünlerNelerdir?

Ülkemizdeolduğu kadar dünya mobil beton santrali sektöründe de söz sahibi bir firmaolan Fabo Makine, 40 dan fazla ülke ile ticari alışverişler yapıyor. Bukapsamda pek konvasör sistemleri, yüksek teknolojili mühendislik mekanizmaları,yedek parça gibi pek çok ürün ve hizmet üretiminde ve tedariğinde bulunanşirket aynı zamanda satılık beton santrali sistemlerinin satışını da yapıyor. Fabo markasına aitürün ve hizmetleri incelemek için www.fabo.com.tr adresini ziyaretedebilirsiniz.