Devlet Bahçeli: Tarihi bir görev üstlendik

MHP Lideri Anayasa Değişikliği'ne Referandum yolunun görünmesi sonrası genel bir değerlendirme yaptı.

Devlet Bahçeli: Tarihi bir görev üstlendik

MHP'nin üstüne düşen milli sorumluluğun gereğini yerine getirerek,milletvekillerden "milli iradeyi onura temsil edenler" diye bahsetti. 

Kabul edilen değişikliğe referandum yoluyla milletin önüne geleceğinin açık olduğunu söyleyen Bahçeli, "Bundan sonrası için söz egemenliğin yegane sahibi olan büyük Türk Milleti'ndedir. Millet hükmünü verecek ve bu herkes için bağlayıcı olup kesinlik içerecektir." dedi. 

MHP'nin meclisteki kararlığını referandumda da ortaya koyacağını söyleyen Bahçeli, Bakan Rüşveti iddialarına da sert çıkarak partisini tutarsızlıkla suçlayan CHP'ye yanıt verdi. "Bizim kendimizle çeliştiğimizi ileri sürenlerin ne kadar art niyetli oldukları yakında tüm yönleriyle anlaşılacaktır." diyen Bahçeli MHP'yi karalama çabalarının beyhude olduğunu söyledi. 

MHP'nin fiili bir açmazı bitirmek amacıyla tarihi bir sorumluluk yüklendiğini ve bu görevi gönül huzuruyla ifa ederek üstüne düşeni yaptığını dile getiren Devlet Bahçeli, MHP'li vekillerin olumlu oy kullanarak Türkiye'nin önünü açtıklarını söylediler.