Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8.000 personel alımı yapacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı son dakika açıklaması yaparak 8.000 personel alımı yapılacağını duyurdu. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş personel alımına ilişkin son detayları açıkladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 8.000 personel alımı yapacak

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş bir son dakika açıklaması yaparak bakanlık bünyesinde görevlendirilmek üzere 8.000 sözleşmeli personel alımı yapılacağını bildirdi. Bakan Göktaş açıklamasında personel alımının deprem bölgesine daha fazla destek verilmesi ve hizmet kalitesinin artırılması amacıyla gerçekleştirileceğini duyurdu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahir Özdemir Göktaş bugün bakanlıkta gerçekleştirilen engelli vatandaşların kamu kurulumlarına yerleştirilmesi törenine katıldı. Törende açıklamalarda bulunan bakan Göktaş, kamuya 3392 engelli vatandaşın yerleştirildiğini bildirdi. Yapılan bu atamalarla birlikte kamuda görevli engelli memur sayısının 70 bin arttığını da belirten bakan Göktaş, Aile Bakanlığı bünyesinde personel alımı yapılacağı müjdesini de verdi.

BAKANLIK 8.000 PERSONEL ALIMI YAPACAK

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş yaptığı açıklamada bakanlık bünyesinde görevlendirilmek üzere 8.000 sözleşmeli personel alımı yapılacağını bildirdi. Deprem bölgesine daha fazla destek sağlamak ve hizmet kalitesinin arttırılması için yeni personellerin alınacağını belirten bakan Göktaş, önümüzdeki günlerde alım sürecine ilişkin detayların paylaşılacağını açıkladı.