Banu Parlak: Adliyeden etten bir polis duvarıyla çıktım

Banu Parlak'ın güzellik merkezine yapılan silahlı saldırıyı azmettirme suçundan yargılanan Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutukluluk hallerine devamına kararı alındı.

Banu Parlak: Adliyeden etten bir polis duvarıyla çıktım

Duruşma çıkışı Dilan Polat'ın yakınları tarafından yüzüne tükürülen Banu Parlak, "Adliyenin içinde bunu nasıl yapabiliyorsunuz? Nasıl bir cesaret? Etten bir polis duvarıyla çıktım adliyeden" ifadeleriyle tepki gösterdi. Kasım ayından beri tutuklu halde bulunan Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat'ın da aralarında bulunduğu 11 sanık, Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirme suçundan geçtiğimiz gün hakim karşısına çıktı. Duruşmada sanıkların tutukluk halinin devamına kadar verildi. Dava sonrası Dilan Polat'ın arkadaşı, Banu Parlak'a saldırı gerçekleştirdi. Aracından paylaştığı videoda yaşadığı saldırıyı anlatan Parlak, isyan etti.

banu-parlak-adliyeden-etten-bir-poils-duvariyla-ciktim.jpg

“BANA YAZIK DEĞİL Mİ?”

Dilan Polat'ın arkadaşı Ebru Özen, duruşma sonrası yanlış ifade verdiğini iddia ettiği Banu Parlak'ın yanına giderek yüzüne tükürdü. Olay sonrasında sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özen, "Senin suratına tükürmek az gelir s.ç..k gerekir. Allah bin belanı" ifadeleriyle ateş püskürdü. Yaşadığı saldırıdan ötür kendisini iyi hissetmediğini ve zor günler geçirdiğini anlatan Banu Parlak, Instagram hesabından yayınladığı videoda "Türk adaletine ve yargısına güvenimi her zaman söylüyorum. 'Kumpas, kumpas, kumpas' dediler... Benim 11 kişiyi tutuklatacak nasıl bir kudretim olabilir? Böyle bir şey yok. Hala halkın vicdanına oynuyorlar. 'Evlatları var yazık' diyorsunuz da benim evladım ne olacak? Benim evladıma yazık değil mi? Merkezlerim kapandı, işim gücümden oldum. Bana yazık değil miydi? Benim çocuğum çocuk değil mi?..

banu-parlak-adliyeden-etten-bir-poils-duvariyla-ciktim-001.jpg

“İYİ DEĞİLİM”

Çıkışta zaten ayrı bir saldırıya uğradım. Birkaç kişi birden üstüme tükürdü. Adliyenin içinde bunu nasıl yapabiliyorsunuz? Nasıl bir cesaret? Alınan karardan mutluluk duyuyorum, takipçisi olacağım. Karşı tarafın çocukları için de üzülüyorum. Keşke hiçbir şey böyle olmasaydı. Hiçbir çocuk ebeveynlerinin suçlarını çekmemeli. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Etten bir polis duvarıyla çıktım adliyeden. Gerçekten iyi değilim. Tek amacım kızım ve kendim için güvenli bir dünya. Türk adaleti ve yargısının da benim haklı olduğumu gördüğü halde hala beni suçluymuş gibi göstermeye çalışan insanlar da Allah'ından bulsun. Hayatıma yeniden başlamak, düzgün ve huzurlu yaşamak istiyorum. Herkes kendi yaptığının sorumlusudur, beni sorumlu tutmaktan vazgeçin. Beni rahat bırakın” ifadelerini kullandı.