Duygu Nebioğlu annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi dedi! Cevap gecikmedi

Annesini bulmak için Müge Anlı'nın programına konuk olan Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu, annesinin Ümit Besen yüzünden hapse girdiğini dile getirdi.

Duygu Nebioğlu annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi dedi! Cevap gecikmedi

Hakkındaki söylentilerin sonrasında konuşan Ümit Besen, "Bahsi geçen kadını tanımıyorum. Böyle bir olayda adımın geçmesi de rahatsız etti" ifadelerini kullandı. Geçtiğimiz sene Metin Akpınar'a açtığı babalık davasını kazanan ve sonrasın yaptığı açıklamalarla gündemde bomba etkisi yaratn Duygu Nebioğlu, senelerdir görmediği annesini bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. Nebioğlu'nun canlı yayında "Annem Ümit Besen yüzünden hapse girdi" deyince sanatçıdan yanıt gecikmeden geldi.

duygu-nebioglu-annem-umit-besen-yuzunden-hapse-girdi-dedi-cevap-gecikmedi.jpg

ADIMIN GEÇMESİNDEN RAHATSIZIM

Müge Anlı, iddiaların sonrasında Ümit Besen'e ulaştıklarını dile getirerek "Böyle bir olayda adımın anılmasından rahatsız oldum. Adı geçen hanımefendi ile uzaktan yakından alakam ve tanışıklığım yoktur. Bu zamana kadar kariyerimle, tertemiz geçmişimle bilinirim. Müge Hanım duruma açıklayıcı yaklaşsa da adımın geçmesinden rahatsızım" ifadelerini kullandı.

duygu-nebioglu-annem-umit-besen-yuzunden-hapse-girdi-dedi-cevap-gecikmedi-001.jpg

ANNESİNE SESLENDİ

Annesi Suphiye Orancı'ya programda seslenen Duygu Nebioğlu, "Bana lütfen ulaş, ekrana çıkmasan da benimle iletişime geçmeni istiyorum. Kim ne diyorsa boşver, senelerdir ben neler dinliyorum. Artık bitir. Ben de hayatıma devam etmek istiyorum, umarım bu çağrıma cevap verirsin. Ben buradan umutsuz şekilde ayrılmak istemiyorum. Biz bir araya geldiğimiz zaman ne kadar güçlü olduğumuzu göreceksin" şeklinde konuştu.