Engin Polat'ın annesi milyoncu oldu

Oğulları Engin, Kürşat, eşi ve gelini Dilan Polat cezaevinde bulunan Şükran Polat, sosyal medya hesabından satış yapmaya başladı.

Engin Polat'ın annesi milyoncu oldu

Daha önce taktığı altınlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Şükran Polat, şimdi de paylaşımlarıyla dikkatleri topladı. Şükran Polat, yasak olmasına rağmen sosyal medya hesabından ödem ve sindirime iyi geldiğini ileri sürdüğü bir sağlık ürününün reklamını yapıyor. Şükran Polat'ın kendisini de kullandığını dile getirerek reklamını yaptığı ürünün 2'ncisinin 1 TL olması da dikkat çekici detaylardan oldu.

engin-polatin-annesi-milyoncu-oldu.jpg

ALTINLARIYLA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Engin Polat, Dilan Polat, Sıla Doğu, Can Doğu, Kürşat Polat ve Sezgin Polat, geçtiğimiz yıl kasım ayında “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlarından başlatılan soruşturma çerçevesinde tutuklanmıştı. Ailesi tutuklanmadan önce hastaneye getirilirken Şükran Polat da “Çok sinirliyim bunu söylemek istiyorum. Başka bir şey söylemek istemiyorum” sözleriyle isyan etmişti.

engin-polatin-annesi-milyoncu-oldu-001.jpg

ENGİN POLAT KİMDİR?

Engin Polat, 3 Haziran 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Şuanda 35 yaşındadır. Yapılan araştırmalara göre Engin Polat İstanbullu olduğunu belirtilse dahi bazı kaynaklarında Ankara'lı olduğunu söylemektedir. Engin Polat, iş hayatına 2013 yılında inşaat sektörü ile başlamış ve sektörde başarısı ile adından söz ettirdi. Ardından ise medikal estetik sektörüne girerek Dipomed Medikal şirketinde kurucu üyesi ve yönetim kurulu başkanı olarak kariyerine devam etti. Eşi Dilan Polat ise sosyal medya hesapları ve pazaryerleri üzerinden üretimini yaptıkları ürünleri satmıştır.