Eşine aldığı milyon euroluk hediye ağızları açıktı

Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan'a 2.1 milyon euroluk Rolls-Royce hediye etti.

Eşine aldığı milyon euroluk hediye ağızları açıktı

Kamuoyunda yüksek karlı gizli fon adıyla bilinen davada yargılanan Denizbank Florya Şube Müdürü Seçil Erzan tarafından dolandırılma iddialarıyla gündemde bomba etkisi yaratan Arda Turan, adından sık sık söz ettirmeye devam ediyor. Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan'a 2.1 milyon euroluk Rolls-Royce hediye etti.

esine-aldigi-milyon-euroluk-hediye-agizlari-acik-birakti.jpg

YENİ ARABASIYLA ARKADAŞLARINI GEZMEYE ÇIKARDI
Aslıhan Doğan Turan ise yakın arkadaşları Selin İmer ve Mustafa Ceceli'yi yeni arabasıyla bayram gezmesine çıkardı. Aslıhan Doğan Turan, eşi Arda Turan'ın 2.1 milyon euroya (yaklaşık 70 milyon lira) aldığı Rolls-Royce Cullinan marka lüks otomobiliyle geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere yansıdı.

esine-aldigi-milyon-euroluk-hediye-agizlari-acik-birakti-001.jpg

ARDA TURAN KİMDİR?

Arda Turan 30 Ocak 1987 yılı Bayrampaşa, İstanbul’da dünyaya gemiştir, Türk futbolcudur. La Liga ekiplerinden FC Barcelona ve Türkiye Millî Takımı forması giymiştir. Genellikle sol kanatta oynayan Turan, sağ kanat ile forvet arkası pozisyonlarında da görev yapmıştır. Futbola henüz 8 yaşındayken, doğup büyüdüğü Bayrampaşa'nın Altıntepsi mahallesindeki amatör bir takım olan Altıntepsi Makelspor'da başlamıştır. 1997'den 2000'e kadar futbol yaşamını Altıntepsi Makelspor'da sürdürmütür. 2000 yılında 12 yaşındayken, Galatasaray'a transfer olmuştur. 2000'den 2005 yılına kadar Galatasaray altyapısında futbol oynamıştır. Galatasaray forması ile ilk resmî maçına, 22 Ocak 2005 tarihinde Bursaspor ile oynanan Türkiye Kupası maçında çıkmıştır. Profesyonel olduktan sonra da bir süre Galatasaray altyapısında forma giyen Turan, 2005-06 sezonunun ikinci yarısında Vestel Manisaspor'a kiralanmıştır. Bu takımdaki ilk resmî maçına Ankaragücü ile deplasmanda oynanan maçta çıkmıştır ve 2-0 kazanılan karşılaşmada, hem kulüp kariyerindeki hem de Süper Lig'deki ilk golünü atmıştır.