Hande Doğandemir’in Dominik’te yaşadığı aksilikler

Güzel oyuncu Hande Doğandemir, tatil için Dominik Cumhuriyeti'ne gitmiş ve tatilden renkli pozlarını da takipçilerinin beğenisine sunmayı ihmal etmemişti.

Hande Doğandemir’in Dominik’te yaşadığı aksilikler

Hande Doğandemir, bu defa farklı bir konuyla magazin gündeminde yer edindi. Miami'den İstanbul uçağına bineceği esnada takside cüzdanını ve pasaportunu unuttuğunu fark eden oyuncu uçağı kaçırdığını dile getirdi. “Güneşi Beklerken” dizisiyle yükselişe geçen oyuncu Hande Doğandemir, tatil için Dominik Cumhuriyeti’ne gitmişti.

hande-dogandemirin-dominikte-yasadigi-aksilikler.jpg

TAKSİDE PASAPORTUNU VE CÜZDANINI UNUTTU

Dominik'te Survivor sunucusu Murat Ceylan ile bir araya gelen Güzel oyuncu Hande Doğandemir, tatil pozlarını da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Oyuncu bu defa farklı bir konuyla gündem oldu. Hande Doğandemir, Miami'den İstanbul uçağına bineceği zaman takside cüzdanını ve pasaportunu unuttuğunu anladı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda uçağı kaçırdığını dile getirdi. Konuyla alakalı arka arkaya paylaşım da bulunan ünlü oyuncu şu ifadeleri kullandı…

hande-dogandemirin-dominikte-yasadigi-aksilikler-001.jpg

“Şimdi size başıma gelenleri anlatayım. Dün sabah Miami'ye döndüm ve akşam İstanbul uçağımı beklerken Havalimanına gidecekken içinde cüzdanımın ve pasaportumun içinde olan çantanın olmadığını fark ettik. 3 saat Uber'e ulaşmaya çalıştık. Çünkü muhtemelen araçta düşürmüştüm. Ama asla telefonlarımızı açmadı. Uçuşuma 2 saat kala artık pes ettik. Umudumuzu tamamen yitirince konsolosluğu aradık ve karşımıza dünya tatlısı Cansu Hanım çıktı. Bizim için gece yarısı ofisi açtı ve geçici pasaportumu aldım kendisine ve oradaki herkese ne kadar teşekkür etsem az. Ama tabii ki uçağı kaçırmış oldum ve şimdi gelebildim her şey Adana turnesi için... Bu arada tam uşağa binmek için Havaalanına gitmiştim ki çantamın bulunduğu haberi geldi. Şansızlık gibi görünse de iyi insanların hâlâ var olduğuna inandığım bir hikaye oldu.”