Müge Anlı'da şoke eden olay! Kızının kocası ile kaçtı

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yine şoke eden bir olay yaşandı. Müge Anlı 19 Mart bugünkü bölümde programa katılan bir baba kız anlattıklarıyla herkesi şaşkına çevirdi.

Müge Anlı'da şoke eden olay! Kızının kocası ile kaçtı

ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert 19 Mart bugünkü bölümde yaşananlar herkesi şaşkına çevirdi. programa katılan Nehir isimli bir kız annesinin kocasıyla birlikte kaçtığını söyledi. Nehir'in yaptığı açıklama herkesi şaşkına çevirirken iddiaların odağındaki koca Selahattin canlı yayına bağlanarak açıklama yaptı.

KIZININ KOCASI İLE KAÇTI

Müge Anlı 19 Mart 2024 yeni bölümde yine şaşkına çeviren bir olay gündeme geldi. babası ile birlikte programa gelen Nehir isimli bir kadın annesinin kendi eşiyle beraber kaçtığını öne sürdüğü. Müge Anlı duyduklarına inanamazken kayınvalide ve damadın TikTok videoları herkese şaşkına çevirdi. Daha önce başı kapalı olan kayınvalidenin yeni hali de izleyicileri hayrete düşürdü.

Kayınvalide ve damadın Tik Tok videolarındaki samimiyeti herkesi şoke ederken, kadının yaptığı filtre ile değişimi de şaşkınlık yarattı.

DAMAT TELEFONLA CANLI YAYINA BAĞLANDI

Kayınvalide ile kaçan damat Selahattin telefonla canlı yayına bağlanarak iddialara cevap verdi. Selahattin, kayınvalidesi ile sevgili olduğu için değil, onu kurtarmak için kaçtığını öne sürdü. Şu anda kayınvalidesinin yanında olmadığını belirten Selahattin, Adana’da olduklarını dile getirdi.