Murat Cemcir, Ahmet Kural hakkında konuştu

Bir dönem yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Ahmet Kural’ın arası açılmıştı.

Murat Cemcir, Ahmet Kural hakkında konuştu

Youtube'da yayınlanan bir programa konuk olan Murat Cemcir küs olduğu Ahmet Kural hakkında konuşarak dikkat çekti. Kardeş Payı, Düğün Dernek, İşler Güçler, Ailecek Şaşkınız, Çalgı Çengi gibi yapımlara birlikte imzasını atan, kariyerlerini birlikte devam ettiren Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in aralarının açık olduğu bir süredir gündemde yer alıyordu.

murat-cemcir-ahmet-kural-hakkinda-konustu.jpg

HOŞ BİR ŞEKİLDE VEDALAŞMAK İNSANI BÜYÜTÜR
Ahmet Kural'ın düğününe dahi katılmayan Murat Cemcir Youtube'da yayınlanan Sibel Arna Ne Olursan Rahat Ol programına konuk olarak katıldı. Murat Cemcir programda küs olduğu Ahmet Kural hakkında bilinmeyenleri konuştu. Murat Cemcir, yaptığı açıklamada "Hoş bir şekilde vedalaşmak insanı büyütür ve insan yapar. Yani geçmişimizin ağırlığı ve yüküyle geleceğimizi planlayamayız. Planlamadığımız bir şeyi hayat bize bahşetti. Biz onu çok güzel bir noktaya getirdik. Yeni maceralar yaşamak, yeni hikayeler yaşamak, yeni filmler yapmak için tatlı bir yerde bitirdiğimizi düşünüyorum. Ahmet tek başına güzel şeyler yapıyor” ifadelerini kullandı.

murat-cemcir-ahmet-kural-hakkinda-konustu-001.jpg

MURAT CEMCİR KİMDİR?
Murat Cemcir 30 Kasım 1976 tarihinde Tokat'ın Niksar ilçesinde hayata gözlerini açmıştır. Lise mezuniyetinin ardından eğitimini Mustafa Kemal Üniversitesi'nde devam ettiren Cemcir, Otomotiv Bölümü'nü bitirmiştir. Gürcü asıllı olan Cemcir, Takva ve Yeraltı gibi bazı sinema filmlerinde yardımcı erkek oyuncu olarak görev almıştır, Ahmet Kural ile başrolü paylaştığı Çalgı Çengi filmindeki performansı ile ülke genelinde ün kazanmayı başarmıştır.