Usta oyuncu Sandık Kokusu dizisine dahil oldu

Son olarak Camdaki Kız dizisinde rol alan başarılı oyuncu Feri Baycu Güler , Sandık Kokusu'nun kadrosuna katıldı.

Usta oyuncu Sandık Kokusu dizisine dahil oldu

Oyuncu dizide Hülya karakterine hayat verecek. Çok sayıda projede yer alan usta oyuncu Feri Baycu Güler'i Camdaki Kız'dan sonraki yeni adresi Sandık Kokusu oldu.

ustoyuncu-sandik-kokusu-dizisine-dahil-oldu.jpg

26. BÖLÜMLE SEZON FİNALİ YAPACAK

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, Güler başrollerinde Uğur Yücel , Demet Akbağ, Özge Özpirinçci , Necip Memili ve Metin Akdülger'in yer aldığı Sandık Kokusu dizisinin kadrosuna katıldı. Güler sevilen dizide çiçekçi dükkanı olan "Hülya" karakterine hayat verecek. Hülya'nın yanı sıra kızı da diziye katılım sağlayacak. Melis Civelek ile Zeynep Gür'ün kaleme aldığı, Nezaket Coşkun'un yönetmenliğini üstlendii sevilen dizinin 12 Haziran'da ekrana gelecek 26. bölümüyle sezon finali yapması bekleniyor.

ustoyuncu-sandik-kokusu-dizisine-dahil-oldu-001.jpg

FERİ BAYCU GÜLER KİMDİR?

Feri Baycu Güler, 1978 yılında İstanbul’da hayata gözlerini açmıştır. Eğitimini İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur. İlk oyunculuk deneyimini 2012 yılında rol aldığı Aşkın Halleri dizisi ile yaşamıştır; Altınsoylar, Çifte Saadet, Hayati ve Diğerleri ve Erkenci Kuş dizilerinde rol aldı. Tiyatro hayatını da devam ettiren Feri Güler bir yandan yapımcılık yaparken diğer yandan, Mamart Tiyatro’nun genel sanat yönetmenliğini üstlenmektedir. Kayhan Güler ile evli olan Feri Baycu Güler'in bu evliliğinden bir kızı vardır.