Yalı Çapkını’nın Mezide’si yakından tanınan isim çıktı! Şöhreti o diziden geliyor

Ekranların en çok izlenen yapımı Yalı Çapkını’nın yeni oyuncularından İlkay Kayku Atalay’ın dizide canlandırdığı Mezide karakteri gündem oldu. Ünlü oyuncunun hayat verdiği rol dizideki dengeleri değiştirdi.

Yalı Çapkını’nın Mezide’si yakından tanınan isim çıktı! Şöhreti o diziden geliyor

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde Mezide karakterine hayat veren ünlü oyuncu İlkay Kayku Atalay kısa sürede en çok araştırılan isimler arasında yer aldı. Dizi kadrosuna yeni dahil olan ve gelişiyle dizideki tüm dengeleri değiştiren Mezide’nin yaptıkları akıllara durgunluk veriyor. Mezide, son olarak Seyran’ı kaçırdı ve yılların intikamını Seyran’dan almak istiyor. Yalıda ise büyük bir endişe ve korku hakim.

MEZİDE BİR GELDİ PİR GELDİ

Star TV ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını’nda işler epey karıştı. Mezide ve Akın’ın Seyran’ı kaçırması ve ona yapacakları ekran başındaki izleyicinin nefesini kesti. Ferit, Esme, Kazım, Suna ve yalının diğer sakinleri Seyran için endişelenirken Seyran’ın hayatı tehlikede. Mezide’nin yılların intikamını Seyran üzerinden almak istemesi ve ona yapacakları büyük bir korku yaşatırken Ferit ise Seyran’ı bulmak için her şeyini ortaya koydu.

yali-capkini-nin-mezide-si-yakindan-taninan-isim-cikti-sohreti-o-diziden-geliyor.jpg

BİR DÖNEMİN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİNDE OYNADI

Şimdilerde Yalı Çapkını dizisinde Mezide karakterine hayat veren ünlü oyuncu İlkay Kayku Atalay, yayınlandığı dönemde izlenme rekorları kıran Beni Affet dizisinde rol aldı. Beni Affet dizisinde Sevgi rolüyle yer alan ünlü oyuncunun performansı izleyici tarafından çok beğeniliyor. 14 kasım 1972 yılında Kastamonu’da dünyaya gelen İlkay Kayku Atalay, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu. 2022 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu sınavını kazanan İlkay Kayku Atalay, 2008 yılında Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans Programı’nı tamamladı ve Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisans Programı’nı bitirdi. Ünlü oyuncu, Deniz Yıldızı, Ramo, Beni Affet ve Barbaros Hayreddin gibi çok sayıda projede rol üstlendi.