Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın ve kardeşine dava açıyor

Manken Cansu Taşkın, katıldığı programda oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan ile 2 senedir ilişki yaşadığını iddia etti.

Yılmaz Erdoğan Cansu Taşkın ve kardeşine dava açıyor

Cansu Taşkın'ın kardeşi Elif Vurgun da ablası ve Yılmaz Erdoğan'ın sarmaş dolaş pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğraflarıyla magazin gündemine damgasını vuran Yılmaz Erdoğan, yasal yollara başvurmaya hazırlanıyor.

yilmaz-erdogan-cansu-taskin-ve-kardesine-dava-aciyor.jpg

MİSAFİR OLARAK ÇAĞIRDI

Halk TV'de yer alan bir habere göre, Cansu Taşkın ve Vurgun kardeşler geçtiğimiz ağustos ayında Erdoğan'ın misafiri olarak çiftlik evine gitmişti. Evde anı olması için fotoğraf ve video çeken kardeşlerden Vurgun, Yılmaz Erdoğan’nın haberi olmadan görüntüleri çekerek sosyal medya hesabından yayınladı. Vurgun'un telefonda konuşuyor gibi yaparak ikilinin görüntülerini kaydettiği iddia edildi. İkilinin birkaç gün yakınlaştığı fakat birlikteliğin ilişkiye dönmediği, bu süreçte Taşkın'ın oyuncuyu sürekli arayarak mesaj attığı da edinilen bilgiler arasında. Aramaları yanıtsız kalan Taşkın, şubat ayında Yılmaz Erdoğan ile aralarında ilişki olduğuna dair iddiaları basına servis etmiş oldu.

yilmaz-erdogan-cansu-taskin-ve-kardesine-dava-aciyor-001.jpg

Görüntüleri basına sızan Yılmaz Erdoğan, konuyla alakalı açıklama yapmazken avukatlarına Taşkın ve Vurgun'a dava açmak için talimat verdiği öğrenildi. Yılmaz Erdoğan'ın abla ve kardeşi dava edeceği kanun maddesinde "TCK 134. Madde "Kişilerin özel hayatının gizliliğini ihlal eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır. Gizliliğin görüntü veya seslerin kayda alınması suretiyle ihlal edilmesi halinde, verilecek ceza bir kat artırılır" ifadeleri yer almaktadır.