Yeniden Refah Partisi İstanbul adayından son dakika açıklaması

2024 Yerel Seçimleri için artık sayılı saatler kaldı. Tüm Türkiye’nin merakla beklediği seçim günü yaklaşırken siyasetin gündemi de bir hayli yoğun. Yeniden Refah Partisi İstanbul adayı Mehmet Altınöz’den önemli bir açıklama geldi.

Yeniden Refah Partisi İstanbul adayından son dakika açıklaması

Yerel Seçimlere kendi adaylarıyla girme kararı alan Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul adayı Mehmet Altınöz olmuştu. Son günlerin en çok konuşulan ismi olan Mehmet Altınöz, adaylıktan çekileceğine dair gündemin ardından suskunluğunu bozdu. İstanbul yarışından çekileceği iddia edilen Altınöz, adaylıktan çekilmenin söz konusu olmadığını söyledi. İşte Yeniden Refah Partisi İstanbul adayının açıklamasından öne çıkan detaylar…

GÜNDEMDEKİ İSİMDEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde siyaset gündemindeki yoğunluk da devam ediyor. Son günlerde gündemin en çok konuşulan ismi Yeniden Refah Partisi’nin İstanbul adayı Mehmet Altınöz olmuştu. Mehmet Altınöz’ün İstanbul yarışından çekileceği iddiası siyaset gündemine yerleşmiş ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın bu konuda sunduğu 3 şart ise çok konuşulmuştu. Seçim çalışmaları kapsamında Beykoz’da esnaf ziyaretinde bulunan YRP İstanbul adayı Mehmet Altınöz, ziyareti sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Altınöz, İstanbul yarışından çekileceğine dair iddialara sert çıktı.

yeniden-refah-partisi-istanbul-adayindan-son-dakika-aciklamasi-001.jpg

MEHMET ALTINÖZ: KESİNLİKLE ÇEKİLMEYECEĞİZ

İstanbul adaylığından çekilmesinin söz konusu olmadığını söyleyen Mehmet Altınöz, son 15 gündür adaylıktan çekileceklerine ilişkin dedikoduları reddettiklerini söyledi ve ‘Bu iddiaları ortaya atanlar ispat etmek durumundadır. İddialarını ispat edemezlerse müfteridirler, ahlaksızdırlar. Kesinlikle çekilmeyeceğiz.’ dedi.

yeniden-refah-partisi-istanbul-adayindan-son-dakika-aciklamasi.jpg

‘SAHADA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK’

Pazar günkü Yerel Seçime yönelik kampanyalarının devam ettiğini söyleyen YRP İBB adayı Mehmet Altınöz, YRP lideri Fatih Erbakan ne talimat verirse yerine getireceklerini sözlerine ekledi ve ‘Biz çalışmalarımıza yine bugün de hızlı bir şekilde devam ediyoruz. Yarın da devam edeceğiz. Son saatler kalana dek halkımızla buluşacağız. Teşkilatlarımızla sahada çalışmalarımız devam edecek inşallah.’ ifadelerine yer verdi.