Fenerbahçe Olympiakos maçının hakemi belli oldu

UEFA Avrupa Konferans ligi Çeyrek Final maçları kapsamında sahasında rakibi Olympiakos’u ağırlamaya hazırlanan Fenerbahçe’de heyecan dorukta. Avrupa’daki tek temsilcimiz Fenerbahçe’nin kritik mücadelesini yönetecek hakem belli oldu.

Fenerbahçe Olympiakos maçının hakemi belli oldu

Avrupa’daki tek temsilcimiz Fenerbahçe’nin Perşembe günü Kadıköy’de oynayacağı kritik mücadelesi öncesinde sarı lacivertli ekipte çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Olympiakos maçı hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe’de gözler Perşembe gününe çevrildi. Heyecanla beklenen mücadeleyi yönetecek hakem de belli oldu. İşte Fenerbahçe-Olympiakos maçının hakemi ve merak edilen tüm detaylar…

KADIKÖY’DE KRİTİK MAÇ

Temsilcimiz Fenerbahçe, Perşembe günü rakibi Olympiakos ile rövanş maçına çıkıyor. İstanbul’da oynanacak olan rövanş maçı öncesinde Fenerbahçe’de hazırlıklar tüm hızıyla sürerken gözler maçın oynanacağı saate ve maçın hakemine çevrildi. Sarı lacivertli ekibin kader maçına atanan hakemin ismi açıklandı.

fenerbahce-olympiakos-macinin-hakemi-belli-oldu-001.jpg

MAÇI ALMAN HAKEM TOBIAS STIELER YÖNETECEK

18 Nisan 2024 Perşembe saat 22.00’de başlayacak olan Fenerbahçe-Olympiakos maçını Almanya Futbol Federasyonu’ndan Tobias Stieler yönetecek. Karşılaşmanın VAR hakemi ise Almanya Futbol Federasyonu’ndan Christian Dingert olacak. Mücadeleyi yönetecek hakemin isminin belli olmasının ardından gözler hakem Stieler’e çevrildi. Alman hakem Tobias Stieler, 3 defa Türk takımlarının maçında görev aldı. Türk takımlarına karşı karnesi parlak olan hakem Stieler’in yönettiği maçlarda takımlarımızın bu maçların 1’ini kazandığı, diğer maçların ise eşitlikle sona erdiği kaydedildi.

Alman hakem Tobias Stieler’in yönettiği Türk takımı maçları;

- Türkiye-Lüksemburg: (3-3)

- Arnavutluk-Türkiye: (0-2)

- Genk-Beşiktaş: (1-1)

fenerbahce-olympiakos-macinin-hakemi-belli-oldu.jpg

FENERBAHÇE-OLYMPIAKOS MAÇI HANGİ KANALDA?

Perşembe günü Kadıköy’de Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde oynanacak olan Fenerbahçe-Olympiakos maçı EXXEN platformu üzerinden canlı yayınlanacak. Fenerbahçe, rakibi Olympiakos ile deplasmandaki ilk mücadelesinde 3-2 mağlup olmuştu. Temsilcimize tur için iki farklı galibiyet yeterli olacak. Fenerbahçe’nin tek farklı galibiyet alması durumunda ise mücadele uzatmalara gidecek. Olympiakos ise her türlü galibiyet ve eşitlikte tur atlayan takım olacak.