Galatasaray’da kritik deplasman maçı öncesi alarm

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan ve ezeli rakibi Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışında kıran kırana bir mücadele veren Galatasaray’da deplasman maçı heyecanı yaşanıyor.

Galatasaray’da kritik deplasman maçı öncesi alarm

Sarı kırmızılı ekip bu akşam Alanyaspor deplasmanına çıkıyor. Alanyaspor’un ev sahipliğinde oynanacak olan Alanyaspor-Galatasaray maçı öncesinde sarı kırmızılı ekipte sarı kart alarmı yaşanıyor. Galatasaray’da tam 6 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Kritik maç öncesi Galatasaray taraftarları da sarı kart sınırında bulunan oyuncularla ilgili araştırmalarına devam ederken gözler kritik maça çevrildi.

ZİRVEYİ YAKINDAN İLGİLENDİREN MAÇ

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kıran kırana şampiyonluk mücadelesi verdiği Süper Lig’in sonuna doğru yaklaşılırken gözler bu akşam oynanacak olan Alanyaspor-Galatasaray maçına çevrildi. Galatasaray, bu akşam Alanyaspor’un konuğu oluyor. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşma öncesinde Galatasaray'da sarı kart alarmı yaşanıyor. Sarı kırmızılı ekipte tam 6 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor.

galatasaray-da-kritik-deplasman-maci-oncesi-alarm.jpg

GALATASARAY'DA SARI KART SINIRINDA OLAN FUTBOLCULAR

Galatasaray’da sarı kart sınırında olan futbolcuların isimleri şöyle; Nelsson, Kerem Aktürkoğlu, Ziyech, Kaan Ayhan, Oliveira, Sanchez. Galatasaray’ın bu akşamki deplasman mücadelesinde sarı kart sınırında olan Nelsson, Kaan Ayhan ve Sanchez’in kart görerek cezalı duruma düşmesi halinde Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un elinde stoper oyuncusu olarak sadece Abdülkerim Bardakcı kalacak.