Wanda Nara Instagram paylaşımıyla Galatasaraylıları heyecanlandırdı

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi’nin Wanda Nara’nın sosyal medya paylaşımları gündemde sıklıkla yer buluyor. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Nara, son yaptığı paylaşımla Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı.

Wanda Nara Instagram paylaşımıyla Galatasaraylıları heyecanlandırdı

Arjantinli yıldız futbolcu Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın sosyal medya paylaşımları büyük ilgi görüyor. Galatasaray forması giyen ve attığı gollerle sarı kırmızılı taraftarın gönlünde taht kuran Icardi’nin eşi Wanda Nara’dan gelen yeni paylaşım görenleri meraklandırdı. Wanda Nara’nın paylaşımını gören Galatasaray taraftarları hem heyecanlandı hem de meraklandı. Paylaşımı görenler Wanda Nara’nın hamile olduğu iddiasını ortaya attı.

WANDA NARA’DAN MERAK UYANDIRAN PAYLAŞIM

Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara’nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım kısa sürede gündem oldu. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine yerleşen Nara’nın paylaştığı hikayeyi görenler meraklandı. Wanda Nara o paylaşımında, ‘Sizinle paylaşmak istediğim bir şey var’ ifadesine yer verdi. Kısa sürede gündem olan bu paylaşıma yorum üstüne yorum yağdı.

wanda-nara-instagram-paylasimiyla-galatasaraylilari-heyecanlandirdi.jpg

HAMİLE OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Galatasaray taraftarları da Wanda Nara’dan gelen bu paylaşım sonrasında büüyk bir meraka kapıldı. Kısa sürede yorum yağmuruna tutulan paylaşıma, ‘Yenge maç üstü ağzını hayra aç bak maç üstü diyorum ya’ şeklinde yorumlar geldi. Icardi ve Wanda Nara hayranları ise bu paylaşım sonrasında ünlü modelin hamile olduğu iddiasını ortaya atmaya başladı. Merak uyandıran paylaşım sonrasında gözler ünlü modele çevrilirken Wanda Nara’nın ne söyleyeceği ve nasıl bir açıklama yapacağı binlerce kişi tarafından heyecanla beklenmeye başlandı.

İşte Wanda Nara'nın herkesi merakta bırakan o paylaşımı;

wanda-nara-instagram-paylasimiyla-galatasaraylilari-heyecanlandirdi-001.jpg