Bayramda gezilecek yerler: Günübirlik gezi önerileri

Ramazan Bayramı ile birlikte tatil de başladı. Bilindiği gibi bayram tatili 9 güne uzatıldı ve uzun bir bayram tatili için planlar yapılmaya başlandı. Bayram tatilinde günübirlik gezi planı yapanlar ise gezilebilecek yerleri araştırıyor.

Bayramda gezilecek yerler: Günübirlik gezi önerileri

Bayram tatilini gezerek değerlendirmek isteyenler gezilecek yer önerilerini araştırıyor. Bayramda kısa bir gezintiye çıkmak isteyenler rota oluşturmak için araştırmalarını sürdürüyor. Bayramda çok uzak olmayan ama tatil günlerinin de iyi değerlendirilebileceği yerlerle ilgili araştırmalar sürüyor. İstanbul’da yaşayan vatandaşlar da bayram tatilinde yoğunluğun azaldığı İstanbul’da günübirlik gezilecek yerleri araştırıyor. İşte bayram tatilinde İstanbul’da gezmek için tercih edilebilecek yerler…

DOĞAYLA İÇ İÇE OLMAK İSTEYENLER İÇİN ŞİLE İLK SIRADA GELİYOR

Bayram tatilini doğayla iç içe geçirmek isteyenler için listenin ilk başında mutlaka Şile olmalı. Eğer bayramınızı İstanbul’da geçirecekseniz Şile’yi mutlaka ziyaret etmelisiniz. Yine Ağva da doğanı içinde sakin ve huzurlu bir bayram geçirebileceğiniz yerlerden biri. Günübirlik bir gezi düşünüyorsanız Belgrad Ormanı’nı tercih edebilirsiniz. Burada temiz havanın tadını çıkarabilir ve sessizliği dinleyerek kitabınızı okuyabilirsiniz.

bayramda-gezilecek-yerler-gunubirlik-gezi-onerileri.jpg

BÜYÜKADA DA TATİL İÇİN MÜKEMMEL TERCİH OLACAKTIR

İstanbul’un en büyük adası olan Büyükada da bayram tatilinde tercihiniz olabilir. Şehrin karmaşasından uzak bir gezi istiyorsanız mutlaka Büyükada’ya uğramalısınız. Polonezköy, Kilyos, Garipçe Köyü, Heybeliada, Gülhane Parkı, Büyükçekmece Köprüsü, Aydos Ormanı da sizler için iyi bir tercih olacaktır.