Migros'ta 2 gün sürecek devasa indirim! 5 L ayçiçek yağı, 5 kg toz şeker, 30’lu yumurta fırsatları

Migros'tan hafta sonu indirimi geldi. İki gün sürecek dev indirim kapsamında ayçiçek yağı toz şeker ve yumurta fiyatları düştü.

Migros'ta 2 gün sürecek devasa indirim! 5 L ayçiçek yağı, 5 kg toz şeker, 30’lu yumurta fırsatları

Migros Market Ramazan ayı indirimlerine hafta sonunda da devam ediyor. Ayçiçek yağı, toz şeker un ve yumurta fiyatlarında devasa indirim duyuruldu. Sadece 2 gün sürecek indirimi yakalamak isteyenler hem Migros Sanal Market uygulamasından hem de Migros mağazalarından sipariş verebilir. Peki Migros hafta sonu indirim listesinden neler var? Migros indirimli fiyat listesi ve detaylar haberimizde…

Migros, Ramazan Bayramı yaklaşırken müşterilerine özel indirim fırsatlarını sürdürüyor. Migros, her zaman olduğu gibi bu özel dönemde de müşterilerinin yanında olmayı hedefleyerek, temel gıda maddeleri başta olmak üzere birçok üründe kampanyalı fiyatlar sunuyor. Özellikle Ayçiçek Yağı ve Toz Şeker gibi temel ihtiyaç ürünlerinde indirim fırtınası devam ediyor.

migros-indirim-1.jpg

MİGROS'TA HAFTA SONU İNDİRİMLERİ

Ayçiçek Yağı ve Toz Şekerde Büyük İndirim: Migros, Ramazan Bayramı'na özel olarak 5 litre Komili Ayçiçek Yağını 199.90 TL, 5 kg Torku Toz Şekeri ise 139.50 TL'ye sunuyor. Bu indirimler, bayram hazırlıklarında önemli bir avantaj sağlıyor.

Diğer İndirimli Ürünler: Migros'un indirim fırsatları sadece bunlarla sınırlı değil. 2 litre Yudum Ayçiçek Yağı 99.90 TL, 5 kg Sinangil Un 79.90 TL, 1 kg Yayla Dermason Fasulye 79.95 TL, 2 kg Tat Osmancık Pirinç 99.95 TL gibi ürünler de kampanyalı fiyatlarla raflarda yerini alıyor.

Şeker Ürünlerinde Ek İndirimler: Ramazan Bayramı'nın vazgeçilmez tatlı ihtiyaçları için de Migros avantajlarından yararlanabilirsiniz. 1 kg Torku Küp Şeker 34.95 TL, Duru Bulgur çeşitleri ise 1 kg için 29.90 TL fiyatla sunuluyor.

Migros'un yeni indirimli ürünler listesinde yer alan ürünleri hem mağazalarda hem de Sanal Market uygulaması üzerinde bulabilirsiniz. Migros Money Card ve Migros Money Club Kart sahipleri daha uygun fiyatlı olarak bu ürünlerden faydalanabilecek. Migros'un hafta sonu indirimi sadece 2 gün geçerli ancak ürünler stoklarla sınırlı. O sebeple elini çabuk tutan indirimi yakalar.