Çamaşır makinesinde ölen çocuk kayıp sanılmış! Bu acıya yürek dayanmaz

Çamaşır makinesinin içine giren 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti. Havasız kalan ve hastanede hayatını kaybeden küçük çocuğun ölümü ailesini yasa boğdu. Çamaşır makinesinin içine giren ve boğularak hayatını kaybeden küçük kız toplara verildi.

Çamaşır makinesinde ölen çocuk kayıp sanılmış! Bu acıya yürek dayanmaz

Adana’da yaşanan olayı duyanlar kahroldu. 3 yaşındaki Elif Ayyüce’nin vefatı ailesini yasa boğdu. Küçük çocuğun çamaşır makinesinin içine girdiği ve havasız kalarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Anne ve babanın işe gitmek için sabah evden çıktıkları ve en büyüğü 12 yaşında olan 3 çocuktan birinin evde yalnız oldukları bilgisine yer verildi. Çamaşır makinesine giren küçük çocuğun önce kayboldu sanıldığı daha sonra anne ve babanın eve gelmesiyle çamaşır makinesinin içinde bulunduğu öğrenildi.

ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN İÇİNE GİRDİ

Olay, Adana’nın Sarıçam ilçesine bağlı Suluca Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilerde, Ceza İnfaz Koruma Memuru olarak çalışan baba ve Devlet Hastanesi’nde çalışan annenin sabah işe gitmek için evden çıktığı, en büyüğü 12 yaşında olan 3 çocuğun da evde yalnız olduğu yer aldı. Anne ve babaları işe giden 12, 6 ve 3 yaşında olan çocuklar evde yalnız kalırken öğle saatlerinde kardeşlerden en büyüğü annesini arayarak Elif Ayyüce’nin kayıp olduğunu söyledi. Haberi alan anne de hemen babaya haber verdi. Olay üzerine anne ve baba panikle eve koştu ve küçük kızın çamaşır makinesinin içinde bulunduğu öğrenildi.

camasir-makinesinde-olen-cocuk-kayip-sanilmis-bu-aciya-yurek-dayanmaz.jpg

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Baba, çamaşır makinesinin içinden çıkarılan ve havasız kaldığı için hareketsiz şekilde duran küçük kızına kalp masajı ve suni teneffüs yaptı. Kalbi atmaya başlayan küçük kız eve çağrılan ambulansla önce Yüreğir Devlet Hastanesi’ne daha sonra da Balcalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede müdahalesi yapılan kız çocuğunun gece saatlerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan küçük kızın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na götürüldü. Cenaze otopsi sonrası aileye teslim edildi. Acılı aile hayatını kaybeden küçük kızlarını gözyaşları içinde toprağa verdi.