Şanlıurfa Otogarında silahlı kavga! Ölü ve yaralılar var

Şanlıurfa’da otogarda çıkan kavgada kan aktı. Otogarda silahlı kavga çıktığı öğrenilirken olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i polis 10 kişi yaralandı. Tarafların alacak verecek meselesi yüzünden kavga ettiği belirtiliyor.

Şanlıurfa Otogarında silahlı kavga! Ölü ve yaralılar var

Şanlıurfa Otogarı’nda çıkan silahlı çatışmanın sebebi belli oldu. Aralarında alacak verecek meselesi olduğu iddia edilen tarafların silahlı kavgasında kan aktı. Çatışmanın ortasında kalan bir kişi hayatını kaybederken olayda 1’i polis 10 kişinin yaralandığı belirtiliyor. Polisin kavgaya müdahale ettiği esnada yaralandığı bilgisine yer verildi. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi yönlendirildi.

OTOGARDA SİLAHLI KAVGA

Olay, Şanlıurfa Otogarı’nda yaşandı. Alınan bilgilere göre, akşam saatlerinde meydana gelen olayda iddiaya göre, bir firmaya ait bilet gişesine gelen bir grup ile gişedeki çalışanlar arasında kavga çıktı. Kavganın alacak verecek meselesi yüzünden çıktığı iddia edilirken bıçak ve silahın kullanıldığı kavga anında çatışmanın ortasında kalan bir kişi hayatını kaybetti. Olayda 1’i polis 10 kişi yaralandı.

sanliurfa-otogarinda-silahli-kavga-olu-ve-yaralilar-var.jpg

KAVGAYA MÜDAHALE EDEN POLİS MEMURU YARALANDI

Çıkan silahlı ve bıçaklı kavgada yaralananlardan birinin kavgaya müdahale eden polis memuru olduğu bilgisine yer verildi. 1 kişinin hayatını kaybettiği, 10 kişinin yaralandığı kavganın ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi yönlendirildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası ambulanslara alınan yaralılar hastaneye kaldırıldı. Polis ekiplerinin olay yerindeki incelemeleri devam ediyor.

sanliurfa-otogarinda-silahli-kavga-olu-ve-yaralilar-var-001.jpg

GÜVENLİK KAMERASINA AN BE AN YANSIDI

Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde yaşanan kavga anı otogarın güvenlik kamerasına an be an yansıdı. Söz konusu görüntülerde şahıslardan birinin açtığı ateş ve yaşanan arbede yer alırken olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.