Seçim kutlaması sırasında balkon çöktü: Yaralılar var

Yerel Seçim sonuçları merakla takip edilirken il il sonuçlar gelmeye devam ediyor. Kesin sonuçlar için gözler YSK’ya çevrilirken Denizli’den bir son dakika haberi geldi. Denizli’nin Tavas ilçesinde seçim kutlamaları sırasında balkon çöktü.

Seçim kutlaması sırasında balkon çöktü: Yaralılar var

Yerel seçimlerde kesin olmayan sonuçlara göre Denizli’nin Tavas ilçesinde kutlama yapıldığı esnada balkon çöktü. CHP ilçe binasında balkon çökmesi sonucu 3’ü ağır 8 kişinin yaralandığı bildiriliyor. Balkonun ağırlığı kaldıramaması sonucu üzerindekilerle beraber çöktüğü bilgilerine yer verilirken yaralılar hastaneye kaldırıldı.

DENİZLİ’DE YÜREKLERİN AĞZA GELDİĞİ ANLAR

Türkiye’de 31 Mart Yerel Seçimleri gündemde yer almaya devam ediyor. İl il paylaşılan seçim sonuçlarında gözler YSK’da. YSK’nın kesin sonuçları açıklaması beklenirken Denizli’de yürekler ağza geldi. Denizli’den gelen üzücü haberde, Tavas ilçesinde kesin olmayan sonuçlara göre CHP Belediye Başkan adayı Kadir Tatık yarışı önde tamamladı. Sonuçların gelmeye başlamasıyla birlikte çok sayıda partili seçim zaferini kutlamak için parti binası önünde toplandı.

secim-kutlamalari-sirasinda-balkon-coktu-yaralilar-var.jpg

BALKON ÇÖKTÜ

Resmi olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı Denizli Tavas ilçesinde kutlamalar yapıldığı esnada üzerindeki ağırlığı daha fazla kaldıramayan balkon çöktü. Seçim zaferini kutlamak için CHP parti binası önünde toplanan kalabalık bir grup, ilçe binasının iki balkonunu da doldurdu. Zafer kutlamaları coşkulu bir şekilde devam ederken üzerindeki ağırlığı daha fazla taşıyamayan balkonlardan birisi çöktü.

secim-kutlamalari-sirasinda-balkon-coktu-yaralilar-var-001.jpg

3’Ü AĞIR 8 KİŞİ YARALANDI

Balkondaki çökme sonucunda balkonda ve caddede bulunan partililer yaralandı. Yaşanan olayda 3’ü ağır 8 kişinin yaralandığı bilgisine yer verildi. Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Çöken balkonun altında kalan yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı ve ambulansa alındı. Ambulansa alınan yaralıların çevredeki hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.