Yer: Kayseri! Bunalıma girdi 2 Akrep yiyerek intihar etti

Kayseri’de meydana geldiği belirtilen olayda bunalıma girdiği iddia edilen bir kişinin 2 Akrep yemesinin ardından yolcu otobüsünde fenalaştığı öne sürüldü. Otobüste fenalaşan şahıs, Samsun’da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yer: Kayseri! Bunalıma girdi 2 Akrep yiyerek intihar etti

56 yaşındaki Bilal Yiğit isimli vatandaşın bunalıma girdiği ve 2 Akrep yediği iddia edildi. Akrep yedikten sonra yolcu otobüsünde fenalaşarak hastaneye kaldırılan Yiğit’in doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Hastaneye kaldırılan Yiğit’in köyünde ölmek için 2 adet Akrep yediğini söylediği belirtilirken kesin ölüm sebebi ise yapılacak otopsi sonucunda belli olacak.

2 AKREP YİYEREK OTOBÜSE BİNMİŞ

Yaşanan olayla ilgili aktarılan bilgiye göre, Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı olan Hasancık Köyü’nde ikamet eden 56 yaşındaki Bilal Yiğit, girdiği bunalım sonucunda 2 adet Akrep yedi ve bindiği yolcu otobüsünde fenalaştı. Artvin’e gitmek üzere yolcu otobüsüne binen Bilal Yiğit’in seyir halindeki otobüste fenalaştığı ve Samsun’un Havza ilçesinde hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Havza Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Yiğit’in köyünde ölmek için 2 adet Akrep yediğini söylediği iddia edildi.

yer-kayseri-bunalima-girdi-2-akrep-yiyerek-hayatini-kaybetti.jpg

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İlk müdahalesi sonrasında Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen Bilal Yiğit’in doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybettiği öğrenildi. Yiğit’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Samsun grup Başkanlığı’na gönderildi. Köyünde ölmek için 2 adet Akrep yediğini söylediği iddia edilen Bilal Yiğit’in kesin ölüm sebebi yapılacak olan otopsi sonrasında belli olacak. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.