Threads tarihin en kötü uygulaması olarak rekor kırdı

Twitter'a rakip olarak düşünülen Threads büyük hayal kırıklığı yaşattı.

Threads tarihin en kötü uygulaması olarak rekor kırdı

Instagram'ın büyük hayal kırıklığı yaşadığı Twitter'a rakip olarak çıkardığı Threads uygulaması tarihin en kötü uygulaması oldu.

Elon Musk Twitter'ı satın aldığından beri Twitter kullanıcıları ünlü milyarderin kafasına göre platforma yeni özellikler getirmesinden yılmıştı. Son olarak tweette limit sınırlaması getiren Musk, tüm dünyada kullanıcıları kaçırmıştı. Tam da o esnada Meta, Threads uygulamasını kullanıma açmıştı. Twitter kullanıcıları büyük bir heyecanla Threads'a kayıt olmuştu ancak hayal kırıklığı yaşamıştı.

Threads ilk olarak açılır açılmaz kullanıcı kayıt sayısı ile rekor kırmıştı. Ancak bu daha sonra hayal kırıklığı yeni bir rekora imza attı. Therads'ın oldukça kötü bir uygulama olduğu anlaşılır anlaşılmaz kullanıcıların yüzde 80'i uygulamaya geri dönmedi.

Threads yine de hala kararlı şekilde yenilikler yaparak kendini göstermeye çalışıyor. Son olarak uygulamaya "Takip Edilenler" sekmesi için yeni bir güncelleme getirildi. Bu güncellemeyle artık sadece takip edilen hesaplar için özel bir sekme yer alacak.

Ancak Threads'ın asıl sorunu anonim hesap olarak kayıt olunamaması. Kullanıcılar hesabı açar açmaz Instagram'daki tüm takipçilerine haber gitmiş hatta profilde hesabınızın giriş kodu yer almış ve bu özelliklerded beğenilmemişti. Yani Twitter kullanıcıları yeniden Musk'a mahkum kalmıştı.